Patru momente din București, fotografiate

Vineri, 5 Aprilie 2013 | Bucuresti | Comenteaza

Primul. După marșul de amploare de sâmbătă, 23 martie, când aproximativ 4 000 de bicicliști au pedalat în București pentru a atrage atenția asupra problemei pistelor pentru biciclete din Capitală, bicicliștii bucureșteni continuă să se întâlnească. Într-un număr mai mic, ce-i drept, dar important este că o fac. Sau că o facem. Am participat și eu la un mars de acest gen marți, 2 aprilie.

Ar fi bine să se miște ceva în acest sens. Este o adevărată aventură să ajungi cu bicicleta din Piața Unirii până în Parcul Herăstrău. V-o spun din experiență.

mars biciclete aprilie 2013

 

Al doilea. O simplă fotografie cu apusul soarelui de joi, 4 aprilie. Se pot distinge în cadru Biblioteca Națională a României și Palatului Parlamentului.

apus bucuresti aprilie 2013

 

Al treilea. Una dintre cele mai frumoase străzi din București este fără îndoială cea de mai jos. Vă las să ghiciți despre ce drum este vorba. Nu, nu e în Centrul Vechi.

bucuresti aprilie 2013

Al patrulea și cel mai recent – poate cel mai banal dintre toate. Astăzi, un pieton a lovit o mașină, în fața Parcului Cișmigiu. Pardon, un autovehicul a lovit un pieton care a traversat strada printr-un loc nepermis.

accident parcul cismigiu bucuresti

Lasa un comentariu