Paul van Dyk feat. Ashley Tomberlin – New York City (Super8 & Tab Remix)

Joi, 27 Mai 2010 | muzica | 2 comentarii

Astazi vreau sa ascultam impreuna una dintre cele mai tari piese trance din toate timpurile. Fanii genului ma vor aproba. Este vorba de remixul duo-ului Super8 & Tab pentru New York City, piesa cantata de gigantul Paul van Dyk si vocalista Ashley Tomberlin.

Conform Top 100 Dj Mag 2009, Paul Van Dyk este al cincilea dj al lumii. Avand 39 de ani, germanul Paul Van Dyk are pana acum la activ 5 albume de artist si o multime de single-uri printre care hituri ca Let Go, White Lies, The Other Side, For An Angel sau We Are Alive. PS: For An Angel s-a bucurat de o relansare de exceptie in 2009! In ultima perioada v-am prezentat Home (Cosmic Gate Remix) si We Are One, ambele feat. Johnny Mcdaid.

Super8 & Tab este numele unui duo trance, format din finlandezii Miika Eloranta si Janne Mansnerus, duo care ocupa locul 82 in Top 100 DJ Mag 2009, o pozitie nu foarte buna in clasament daca o raportam la activitatea din ultimii ani pe scena dance mondiala.

Este imposibil sa fii fan al muzicii trance si sa nu fi auzit de Super8 & Tab. S-au facut cunoscuti prin stilul unic in care mixeaza la evenimentele din toata lumea si prin ale lor productii, fie ca e vorba de single-uri precum Helsinki Scorchin‘, Needs to Feel, Elektra sau Irufushi, fie de remixuri pentru: Paul Van Dyk – Nothing But You , Luminary – Amsterdam, Above & Beyond feat. Tranquility Base – Oceanic, etc.

2 comentarii la “Paul van Dyk feat. Ashley Tomberlin – New York City (Super8 & Tab Remix)”

  1. Anonymous 28 Mai 2010 at 02:53 Permalink

    super…dar daca nu ma insel mix-ul a aparut acum vreun an…am dreptate kris?

  2. kristofer93 28 Mai 2010 at 07:08 Permalink

    noiembrie 2008


Lasa un comentariu