Pentru că îmi place și apreciez curățenia: Farbe

Vineri, 12 Iulie 2013 | Bacau, Pareri personale | 7 comentarii

Îmi plac oamenii gospodari, oamenii care sunt conștienți de faptul că altfel lucrezi atunci când biroul și camera sunt ordonate, oamenii care își transformă proprietățile în imobile cochetă. Un exemplu de bună practică în acest sens poate fi Ionel Maftei, unul dintre milionarii discreți ai Bacăului, deținătorul Metalbac & Farbe SA.

farbe bacau-4

Fabrica și sediul companiei se află în comuna Măgura, pe DN 11. Cine trece des pe-acolo știe exact la ce fabrică mă refer. De fiecare dată când sunt în trecere cu bicicleta prin Măgura, simt acel miros de curat, îl cunoașteți, în zona Metalbac & Farbe SA, o societate care se ocupă cu marcaje rutiere și vopsele. Iarba e tunsă perfect, totul e vopsit. Așa da!

Ca în fotografiile de mai jos ar trebui să arate toate fabricile: spălat, curățenie, marcat, tuns, etc. În acest fel am scăpa în timp de praful deranjant de pe străzile României. Dar e greu să-i educi mai ales pe cei care cred că dacă au bani, au totul.

7 comentarii la “Pentru că îmi place și apreciez curățenia: Farbe”

 1. Sorin 12 Iulie 2013 at 16:01 Permalink

  Daca s-ar purta patronii cu angajatii la fel cum se poarta cu iarba… bine ar mai fi…

 2. Antonio 16 Iulie 2013 at 14:45 Permalink

  Adica sa ii taie?

 3. TOLUEN 26 August 2013 at 19:01 Permalink

  Am lucrat acolo…vb in necunostinta de cauza…ptr iarba aia frumoasa,dn milionar maftei era in stare sa ne ia si din pauza de masa…acolo e puscarie nu servici…daca vreti si nu ma crede-ti ,angajati-va la farbe…

  • Chilebobo 15 Decembrie 2013 at 04:46 Permalink

   Toluen , sunt pe cale sa ma angajez la Farbe , spune-mi te rog , fac o graseala ? explica-mi . Multumesc.

 4. Banderas 16 Septembrie 2013 at 20:04 Permalink

  Am trecut de câteva ori pe acolo si iarba nu era tunsa ca in fotografie………cred ca atunci lucrai tu acolo ! In rest mi-a plăcut ca n-am văzut balarii si pet-uri pe lângă gard……Salutari

 5. Gogu 3 Aprilie 2017 at 12:50 Permalink

  E adevarat ca Maftei e Kaput?


Lasa un comentariu