Piese bune iarna are… Vă prezint top 10 iarna 2013!

Luni, 4 Martie 2013 | muzica | Comenteaza

Ieri am publicat pe Urban.ro, site-ul pe care scriu zilnic materiale legate de domeniul muzicii electronice, topul meu muzical pentru iarna care tocmai s-a încheiat. L-am numit Top 10 winter 2013 și l-am mixat. A ieșit o bucată audio ce durează 50 de minute și care conține 10 dintre cele mai tari piese trance din ultimele trei luni. Numai bun de pus pe iPod și de ascultat, zic eu, oriunde.

Pentru a compila acest top, selectia finala m-a obligat sa renunt la 8-9 productii de suflet, track-uri care imi plac, dar care nu se ridica la inaltimea celor 10 de mai jos. Ordinea in care le-am mentionat nu reprezinta pozitia pieselor in clasament, ci in mixul de 50 de minute pe care l-am realizat cu piesele din top.

Știu că mă veți întreba care este piesa numărul unu din top, așa că vreau să vă scutesc de efort. Este… “Apache” de la Fisherman & Hawkins, lansată de Coldharbour Recordings în primele săptămâni ale anului. Va fi una dintre piesele trance ale lui 2013 for sure. Și da, iar am băgat o tonă de piese de la Coldharbour în top, 4 la număr.

Play!

Lasa un comentariu