Pistă fără bicicliști la Insula de Agrement sau cum dreapta nu știe ce face stânga în primăria condusă de OSP

Cum bine afirmă prietenii de la Bacauanii vor piste pentru biciclete, în primăria condusă vremelnic de dr. ing. Stanciu-Viziteu dreapta nu știe ce face stânga. Sau invers. Mai concret, primarul nu cunoaște proiectele pe care cică le coordonează. Exemplu: subiectul pistei pentru biciclete de la Insula de Agrement.

Încă de la început, proiectul modernizării insulei a inclus realizarea unei piste perimetrale pentru bicicliști, aceasta fiind în cele din urmă executată de Societatea de Servicii Publice Municipale (SSPM) în toamna anului 2020. Cine coordona și coordonează SSPM? Același domn doctor inginer care demonstrează că nu cunoaște proiectele pe care cică le gestionează.

De asemenea, între centrul orașului și Insula de Agrement este pe cale să intre în execuție o pistă pentru biciclete realizată cu fonduri europene, intitulată oficial „coridor pentru deplasări nemotorizate pentru agrement”, gândită tocmai pentru a pune la dispoziția bicicliștilor un traseu pentru a ajunge mai ușor la Insula de Agrement… acolo unde există deja o pistă pentru biciclete de care primarul a uitat, că altfel nu îmi explic cum poate să susțină măsura aberantă de a nu permite accesul cu bicicleta, skateboardul, rolele sau trotineta persoanelor care au mai mult de 12 ani.

Pentru ce au mai fost gândite și realizate pistele de la insulă?
Pentru ce se mai face coridor pentru bicicliști până la insulă?
De ce o mai numim insulă „de agrement”?

Voi depune un proiect de hotărâre pentru a corecta în Consiliul Local această anomalie strecurată în regulamentul de acces pe Insula de Agrement.

pista biciclete insula de agrement

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *