Planuri pentru Aeroportul International Bacau

Marti, 11 Martie 2008 | Bacau, Pareri personale, stiri | 3 comentarii

Aeroportul International din Bacau este unul dintre cele mai nedezvoltate aeroporturi din Romania. Edilii nostri ne-au promis ca vor moderniza aeroportul si chiar exista deja cateva proiecte de extindere si moderinzare a aerogarii. Sa nu uitam ca si pista de aterizare/decolare este destul de deterioarata, aeroportul avand restrictii la zboruri.

Mai jos va ofer trei fotografii in care se arata cum va arata aerogara Aeroportului International Bacau.


Pana cand se va moderniza ceva, politicienii din oras se cearta pe la talk-show-uri. De exemplu, aseara am nimerit pe Radio Alfa Bacau si tocmai se discuta despre viitorul nume al aeroportului in studioul emisiunii Ferma Politica.
Aeroportul din Bacau s-ar putea numi Aeroportul George Enescu. Parerea mea este aceeasi pe care o avea si realizatorul emisiunii: nume destul de ciudat si neinspirat. Aseara a intrat pe fir Bunea Cristian, consilier la CJ Bacau, care sustinea din toate inima acest nume.

Pentru a va amuza putin, ascultati fragmentul de mai jos!

3 comentarii la “Planuri pentru Aeroportul International Bacau”

  1. Tzopescu 12 Martie 2008 at 11:05 Permalink

    De fapt aeroportul asa ar fi trebuit sa arate in prezent, in urma lucrarilor de modernizare ce au fost realizate pana mai anul trecut…daca asa arata acum se poate vedea la o simpla vizita la fata locului.

  2. Anonymous 11 Aprilie 2008 at 08:37 Permalink

    ar fi bine sa se madernizeze cat mai repede pentru ca daka va aduceti aminte am intrat in UE

  3. Anonymous 6 Iunie 2008 at 17:29 Permalink

    Chestia e ca si mie mi se pare o idiotenie marca Dragos Benea numele de “George Enescu”, nu are nicio legatura cu judetul Bacau, mai bine il nume “George Bacovia” daca nu chiar “Nadia Comaneci”, dar noi romanii suntem prea misogini sa punem numele unei femeie pe un aeroport, dar macar asa era o chestie de imagine dat fiind faptul ca brand-ul Nadia s-ar vinde foarte bine.


Lasa un comentariu