PMP ridică România… cu limbaj de mahala

Sambata, 7 Iunie 2014 | Politica | Comenteaza

Cu merele în traistă și poza președintelui în buzunarul de la piept, toți membrii Partidul Mișcarea Președintelui Partidului Mișcarea Populară s-au adunat astăzi într-o sală mare de la Parlament să o ungă pe doamna blondă șefă peste cei de vor să ne ridice neamul. E primul și probabil ultimul congres PMP.

Pentru că se autointitulează partidul în blugi și vor să atraga simpatia tinerilor, s-au gândit că niște vorbe ca la ușa cortului nu ar strica. Tre’ să fim cool, nu? Să ne placă tinerii, nu doar să îi ducem cu duba la vot!

Elena Udrea: Mie nu mi se rupe de partid. Mie îmi pasă, nu mi se rupe.
Adrian Papahagi (știu, nu vă sună cunoscut): Noi suntem curajoși, nu suntem căcăcioși! Noi suntem partidul altfel! Nu fiți căcăcioși, fiți curajoși!

Pe scurt, becalisme.

Coae, ascultați la mine, astea nu merg la tineri! Nici selfies-urile, nici dacă vă îmbrăcați în blugi de 200 de verzișori. Tinerii care merg la vot și sunt interesați de lucrurile care îi înconjoară în societate vor cu totul și cu totul altceva. Poate ceva palpabil, poate ceva care să le inspire încredere. Cu siguranță nu bullshituri de genul “Ridicăm România” și fraze întortocheato-pretențioase și nici cuvinte de genul celor de mai sus.

Mădăline, îți plac discursurile astea?

partidul miscarea populara limbaj obscen

Lasa un comentariu