PNL şi-a lansat candidaţii, în frunte cu primarul Romeo Stavarache

Joi, 10 Mai 2012 | Bacau, foto, stiri | Comenteaza

Dacă aţi trecut ieri pe lângă Teatrul de vară era imposibil să nu observaţi agitaţia creată de evenimentul liberalilor prin care aceştia şi-au lansat candidaţii pentru alegerile din 2012. De ce un congres pur liberal şi nu USL-ist? Unu – va exista cât de curând şi o lansare USL în Bacău, cel mai probabil publică; doi – agloritmul USL 31/61 (aşa numesc eu decizia PSD, PNL și PC de a avea candidaturi separate în 61 de comune din judeţ).

A fost prezent, alături de alţi liberali de seamă, şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu. De asemenea, şi Dragoş Benea (candidatul USL pentru un nou mandat la conducerea județului) a fost invitat la eveniment, liderul PSD Bacău venind şi rostind un discurs prin care a ţinut să sublinieze rolul decisiv pe care îl au liberalii şi electoratul acestui partid în economia scrutinului pentru şefia Consiliului Judeţean Bacău.

Romeo Stavarache, locomotiva organizaţiei băcăuane liberale le-a vorbit celor 1000 de membri PNL despre ultimele două mandate ale sale, despre relaţia pe care a avut-o cu premierul Călin Popescu Tăriceanu şi a trecut foarte sumar în revistă realizările sale din ultimii 8 ani şi direcţiile pe care a mizează în următorul mandat: sănătate, educaţie, infrastructură.

Nu am putut să ajung deoarece am fost la Finala Europa League, însă găsiţi mai multe informaţii la Aghiuţă şi Răzvan.

Lasa un comentariu