PNL şi-a lansat candidaţii, în frunte cu primarul Romeo Stavarache

Dacă aţi trecut ieri pe lângă Teatrul de vară era imposibil să nu observaţi agitaţia creată de evenimentul liberalilor prin care aceştia şi-au lansat candidaţii pentru alegerile din 2012. De ce un congres pur liberal şi nu USL-ist? Unu – va exista cât de curând şi o lansare USL în Bacău, cel mai probabil publică; doi – agloritmul USL 31/61 (aşa numesc eu decizia PSD, PNL și PC de a avea candidaturi separate în 61 de comune din judeţ).

A fost prezent, alături de alţi liberali de seamă, şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu. De asemenea, şi Dragoş Benea (candidatul USL pentru un nou mandat la conducerea județului) a fost invitat la eveniment, liderul PSD Bacău venind şi rostind un discurs prin care a ţinut să sublinieze rolul decisiv pe care îl au liberalii şi electoratul acestui partid în economia scrutinului pentru şefia Consiliului Judeţean Bacău.

Romeo Stavarache, locomotiva organizaţiei băcăuane liberale le-a vorbit celor 1000 de membri PNL despre ultimele două mandate ale sale, despre relaţia pe care a avut-o cu premierul Călin Popescu Tăriceanu şi a trecut foarte sumar în revistă realizările sale din ultimii 8 ani şi direcţiile pe care a mizează în următorul mandat: sănătate, educaţie, infrastructură.

Nu am putut să ajung deoarece am fost la Finala Europa League, însă găsiţi mai multe informaţii la Aghiuţă şi Răzvan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *