Politia Primariei Bacau va avea un sediu central – foto

Sambata, 20 Septembrie 2008 | Bacau, foto, stiri | 1 comentariu

Politia Primariei isi are deocamdata sediul pe B-dul Unirii nr. 13, intr-o cladire foarte mica si destul de nefunctionala dar situatia se va schimba.
Consiliul Local a aprobat planul de urbanism pentru constructia “Sediu Politia Primariei Municipiului Bacau” pe strada Oituz nr. 29 – 31. Obiectivul se va realiza pe 913 mp, pe teren proprietate publica a Mun. Bacau.

Mai precis, sediul va fi amplasat vis-a-vis de Judecatoria Bacau si langa Sectia de Politie Nr. 2. Constructia in sine este organizata pe sase nivele: subsol + parter + 4 etaje. Proiectul mai cuprinde un elevator de acces pentru persoanele cu dizabilitati, o rampa pentru accesul autovehiculelor si o parcare cu 12 locuri.

Jos sunt trei fotografii: una cu planul urbanistic si doua cu asezarea sediului pe harta.1 comentariu la “Politia Primariei Bacau va avea un sediu central – foto”

  1. Anonymous 20 Septembrie 2008 at 16:22 Permalink

    Pe http://www.ymdecoder.com afli cine este in modul Invizibil pe Yahoo Messenger, poti citi conversatiile prietenilor tai fara sa le stii parola, le poti gasi pozele postate pe internet si poti descarca o multitudine de avatare. Intra Acum.


Lasa un comentariu