Posta Romana vs. curieratul rapid

Miercuri, 12 August 2009 | Pareri personale | 1 comentariu

In ultima perioada am cam neglijat blogul si nu-mi pare deloc bine. Voi incerca in urmatoarea perioada sa postez mai multe articole in care sa va povestesc anumite experiente personale traite, pe unde am mai fost, ce am mai vazut, etc.

Despre Posta Romana am mai vorbit prin luna aprilie, atunci cand v-am spus ca “prefer Posta Romana in detrimentul curierilor rapizi pentru simplul fapt ca transportul este mult mai ieftin”.

Am comandat saptamana trecuta (mai exact marti) o geanta de la F64. Nu era urgent si m-am gandit ca in loc de 30 de lei, cat costa transportul prin FanCourier, sa dau 8 lei, pachetul urmand sa vina prin Posta Romana.

Asa am procedat. Am mai primit prin Posta produse cumparate de pe internet, printre care mp3-uri, carduri de memorie, stick-uri. Dezavantajul, daca ii pot spune asa, este ca produsele care vin prin Posta ajung cu vreo 2-3 zile mai tarziu fata de cand le-as primi prin curier.

In concluzie, va dau un sfat: daca achizitionati de pe internet produse ca telefoane, televizoare, laptop-uri, calculatoare sau alte produse care au o valoare ridicata, va recomand totusi sa alegeti curieratul rapid.

1 comentariu la “Posta Romana vs. curieratul rapid”

  1. Dj Octav 12 August 2009 at 21:56 Permalink

    Eu prefer mai bine posta romana. e mai sigur.


Lasa un comentariu