Poze de la “Minutul recunostintei” din Piata Tricolorului

Miercuri, 21 Aprilie 2010 | Bacau, foto, stiri | 3 comentarii

Intr-un inedit exercitiu civic, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bacau a organizat ieri, 20 aprilie 2010, incepand cu orele 14:00, in Piata Tricolorului din fata Casei de Cultura Bacau, o activitate ce si-a propus sa le ofere tuturor celor care i s-au alaturat prilejul de a le spune celor apropiati cat sunt de importanti si cat de mult conteaza.

Elevii mai multor institutii de invatamant bacauane si voluntarii CVA (Clubul Voluntarilor Antidrog), dar si ai celorlalte organizatii au transmis mesajele de apreciere prin intermediul panglicilor pe care scria “TU esti ceea ce conteaza!“, cat si in minutul recunostintei.

Aceasta campanie urmareste atragerea unui numar cat mai mare de adolescenti si tineri care sa isi exprime simpatia si recunostinta fata de persoanele importante din viata lor. Manifestarea face parte dintr-o suita de evenimente prilejuite de Saptamana Nationala a Voluntariatului (19 – 25 aprilie).

3 comentarii la “Poze de la “Minutul recunostintei” din Piata Tricolorului”

 1. Anonymous 21 Aprilie 2010 at 13:43 Permalink

  Nu era o campanie antidrog? Ca pe noi diriga ne-a obligat sa mergem si ne-a spus ca asta e, o campanie antidrog. Oricum nu mi s-a parut ceva interesant, ba a fost chiar prostesc. Romanii nu stiu altceva in afara de Meneaito si Dansul pinguinului….

 2. Radu 22 Aprilie 2010 at 08:23 Permalink

  sigur ca putem sa criticam tot timpul. Da era o campanie antidrog! Altfel! Si asta pentru ca aud si vad mereu ca exista nemultumire cu privire la campaniile antidrog> ca nu-s bune, ca nu-s eficiente, ca nu sunt creative, ca se prezinta doar imagini nasoale cu consumatori, ca nu se spune nimic nou (foarte adevarat!), bla, bla, bla…
  Si s-a dorit sa fie si a si fost o altfel de campanie antidrog. cat despre obligativitate… :)

 3. ionut 22 Aprilie 2010 at 12:03 Permalink

  meneaito si dansul pinguinului nu au facut parte din campania antidrog. pentru a realiza activitatea, centrul antidrog a cerut sprijinul fsc-ului, care a pus muzica. asa ca nu mai criticati degeaba.
  si unde e vina antidrog-ului ca te-a pus diriga sa vii?


Lasa un comentariu