Poze Gala Mesajul Meu Antidrog

Miercuri, 9 Iunie 2010 | Bacau, foto, stiri | 4 comentarii

Teatrul Municipal Bacovia din Bacau a gazduit astazi, incepand cu ora 13:30, Gala concursului national Mesajul Meu Antidrog, faza judeteana Bacau, editia 2010. Au fost acordate premii castigatorilor constand in carti, rechizite, sume de bani, diplome si o excursie in data de 10 iunie la Poiana Brasov (pentru castigatorii locurilor I, II si III), precum si distinctii diplome partenerilor Centrul Regional de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bacau.

Felicitari tuturor participantilor! Concursul a devenit o traditie pentru judetul Bacau si iata ca, participantii se pregatesc din ce in ce mai bine, iar numarul lor este din ce in ce mai mare (peste 950 departicipanti la toate sectiunile – inclusiv etapa pe scoala) a spus Marta Butnaru, coordonatorul concursului in judetul Bacau.

Ma bucura faptul ca am onoarea sa fiu unul dintre partenerii acestui minunat concurs menit sa incurajeze tinerii sa isi petreaca timpul altcumva decat sa intre in capcana viciilor zilelor noastre precum fumatul, consumul de droguri sau consumul excesiv de bautura. Pe langa momentele in care s-au acordat premiile, programul evenimentului a inclus momente artistice realizate de elevi ai liceelor din judet. Jos puteti vedea multe fotografii de la gala.

4 comentarii la “Poze Gala Mesajul Meu Antidrog”

 1. Marius 9 Iunie 2010 at 23:20 Permalink

  EU nu te-am vazut pe afis sa fii partener.

 2. Cip 9 Iunie 2010 at 23:23 Permalink

  Eu eram in sala si i am auzit knd au zis de Kris…

 3. kristofer93 9 Iunie 2010 at 23:28 Permalink

  Da, n-am fost pe afis pentru ca au fost probleme de comunicare intre mine si cei de la CRPECA. La urmatoarele activitati voi fi. Dupa cum a zis si Cip, m-au mentionat in timpul evenimentului.

  Totusi, cred ca prea putin conteaza asta. Nu tin musai sa apar pe afis sau sa mi se rosteasca numele, ci sa fiu apreciat de comunitate.

 4. Anonymous 9 Iunie 2010 at 23:44 Permalink

  Kris are dreptate. 😉
  La sfarsitul Galei, s-a mentionat numele lui, si s-a precizat ca este partener al acestei editii. La arte vizuale, am primit locul III. Multumesc tuturor! 🙂 Mai sunt cateva ore pana merg in excursieee.


Lasa un comentariu