Poze – Ziua a treia – Zilele Bacaului 6 Octombrie 2007 !

Update: Program Zilele Bacaului 2008 – Bacau 600 (click)

Dupa cum am anuntat si cu cateva zile in urma, postez multe fotografii cu prima zi de concerte in adevaratul sens al cuvantului!

Astazi au concertat de la ora 20.00 – la Seara Dance: Ciro de Luca (Totomondo), Annes, Heaven, Funky DJ.

Am amanat articolul cu Ziua Recoltei (probabil cel mai reusit moment din acest an)! Il voi face si il voi posta dupa Zilele Bacaului!

  • Ciro de Luca : a incalzit Bacauanii cu ritmuri italice. Daca nu ma insel, el a cantat live si a facut-o bine!
  • Annes : Playback + Live=Auleu! ….Pacat ca e frumoasa! Ca sa nu fiu rautacios, vreau sa spun ca melodiile se aud destul de bine in playback, dar nu si live!
  • Heaven : Citez Si acum melodia „o parte din rai”! > dupa 2 secunde incepuse o alta melodie . De altfel ca multi artisti, ele au probleme cu microfoanele. Nu mai dati vina pe microfoane! La un playback + live nu ai cum sa dai vina pe microfon, pentru ca nu ai de ce! Eu le admir pe fete si le felicit….
  • Funky DJ : Ohohoooo! Geo Da Silva si Chris Mayer a facut un show incendiar, ca de obicei de altfel. Cred ca e trupa care a facut cel mai mult show la Bacau in acest an si nu numai! Numai laude la adresa lor! Si live-act-ul a fost foarte reusit! Maini multe sus, miscari sincronizate cu publicul, iar lumea s-a distrat pe cinste!

Avem o bucata de prezentator care incearca sa incalzeasca si sa distreze publicul la orice eveniment de prin Bacau, dar se pare ca nu reuseste. Mie imi este simpatic si vreau sa spun ca publicul reactiona gresit cand il huiduia!

Avem o scena cheala (stim ca bugetul pentru Zilele Bacaului de anul acesta a fost foarte mic). Avem probleme cu microfoanele (le dau dreptate fetelor de la Heaven) pentru ca un microfon avea un zgomot ciudat , mai precis un tacait agasant. Nu-i nimic, se mai intampla.
Avem dupa concert nu stiu cate mii de recipiente aruncate pe jos. Ce-i drept, cei care au asistat la spectacol nu aveau puse la despozitie cosuri de gunoi (si cica Bacaul – un oras curat)! Nu mai spun ca iarba de pe insula a cam disparut dupa acest festival!

Avem si un fotograf cascat (adica eu), incurcand acumulatorii . Asa se face ca poze cu Funky Dj`s vom avea maine din diferite alte surse. Cer scuze si voua si baietilor de la Funky Dj`s care meritau 10 poze! Cei care aveti poze de aseara cu Funky Dj`s va rog sa luati legatura cu mine la id kristofer93 !
Update : A aparut prima poza cu funky Dj`s!

La finalul acestui rezumat, va las cu 6 poze ! Va promit ca duminica la Zilele Bacaului pe 7 Octombrie 2007 voi face poze mai reusite si mai multe!

Ciro de Luca a incalzit publicul

Annes si cu dansatoarele ei

Dansatoarele au incalzit si ele atmosfera

Roxana, componenta trupei Heaven

Heaven la melodia „O parte din rai”

Adina (lidera trupei) a coborat printre fani

Poza cu Funky DJ`s facuta de Mircea07

One thought on “Poze – Ziua a treia – Zilele Bacaului 6 Octombrie 2007 !

  1. mai citeste si tu o carte..ai un vocabular de 2 lei. Mult prea simplu..pentru un blog de succes..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *