Predictii pentru 2012

Sambata, 4 Septembrie 2010 | fotbal, Pareri personale | 6 comentarii

Din ce in ce mai multe persoane se tem de 2012. Si eu, dar nu din acelasi motiv de care se tem cei ce cred ca in 2012 va disparea rasa umana. Daca Nostradamus a prevazut ca in 2012 va fi sfarsitul lumii, eu zic ca atunci echipa nationala de fotbal a Romaniei va bifa inca un turneu final la care participa afundati in fotoliile comode din fata televizoarelor.

Sa nu fim rai. Albania chiar este o formatie de temut si tocmai de aceea tricolorii au reusit un amarat de 1-1, pe teren propriu, in primul meci din calificarile pentru Euro 2012. Viitorul suna bine si chiar as putea spune ca este promitator. Marti jucam cu Belarus, iar apoi cu Franta. Avem toate sansele ne calificam.

S-o terminam cu ironia si sa n-o mai lungim: jucam prost, la intamplare, fara pic de creativitate sau de curaj si ne meritam soarta. Am dat un gol la nimereala in min. 80 dupa care ne-am bagat cu fundul in poarta si am primit gol de la un tip Muzaca in 88. Asta-i rezumatul super meciului de la Piatra Neamt.

Cu toate ca mi-o doresc, Romania nu se va califica la Campionatul European din 2012. Sper sa ma insel, dar am mari rezerve sa cred ca se va intampla asta. Valoric nu stam foarte bine, dar nici foarte rau. Suntem o echipa de talie medie. Ce ar trebui schimbat la jucatorii nostri este mentalitatea. Totusi, ar mai trebui o modificare: Mircea Sandu out. Parerea mea. Sta pe fotoliul din fruntea Federatiei de ani buni de zile, iar performantele nu se vad. Daca eram in locul lui, dupa 3 turnee finale ratate eu mi-as fi dat demisia. Macar din respect pentru ce a fost nationala candva.

6 comentarii la “Predictii pentru 2012”

 1. Marius "M" 4 Septembrie 2010 at 00:18 Permalink

  sunt praff :)):)):))

 2. camerarosie 4 Septembrie 2010 at 00:50 Permalink

  Cand spectatorii nu vor mai manca seminte pe stadion "nationala" se va califica la un turneu final. Trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca asta e valoarea jucatorilor platiti cu cateva zeci/sute de mii de euro pe an.

 3. Mişu 4 Septembrie 2010 at 10:40 Permalink

  Sunt mulţi jucători care nu au ce căuta la naţională…gen florescu,cociş,marica,niculae…

 4. Ionut R. 4 Septembrie 2010 at 13:29 Permalink

  nu inteleg de ce in prima parte a articolului spui ca nationala are sanse sa se califice la turneul final si pe la sfarsit spui ca nu se va califica.

 5. kristofer93 4 Septembrie 2010 at 14:19 Permalink

  In prima parte eram ironic. E usor de sesizat asta.

 6. Anonymous 5 Septembrie 2010 at 22:59 Permalink

  ionut imi aminteste de un tip dintr.un film :))


Lasa un comentariu