Prietenul studenților #2

Sambata, 10 Noiembrie 2012 | Prietenul studentilor | 2 comentarii

Astăzi avem de toate. MUN-uri, internship-uri, Erasmus, festivaluri studențești, concursuri foto, voluntariat, cursuri, activități ale asociațiilor studențești, etc. Toate, pentru că sunt prietenul studenților.

Pentru cei de la informatică și calculatoare, Google oferă internship-uri pentru studenți în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Știți că Erasmus devine începând cu 2014 Erasmus for All, nu?

Luni, 12 noiembrie 2012 începe UNIFEST, Festivalul Studențesc Național al Uniunii Studentilor din România. Se întinde pe 10 zile în București și alte 16 orașe din țară și oferă studenților “Distracție gratis, nu degeaba”.

Stagii de la Mazars pentru studenții de la ASE. Șansele de angajare după terminarea internship-urilor la Mazars sunt extrem, dar extrem de mari.

2012 Photoshare Photo Contest. Concurs de fotografie cu premii de până la 1 000 $, cu 10 categorii, aflat la a 8-a ediție și dedicat atât amatorilor, cât și profesioniștilor.

Societatea Academică Română caută stagiar pentru activități de documentare și administrative. Remunerația este de 200 de euro brut.

Zilele Voluntarului Ieșean sunt în toi. Din păcate, evenimentul este slab promovat în comunitatea locală. Oricum, nu e târziu. Activitățile se încheie pe 18 noiembrie.

Workshop-uri și sesiuni științifice pentru studenții la medicină, organizate de SOMS și British Council.

Cursuri BEST pentru studenții de profil tehnic.

Centrul de Artă Contemporană Club Electroputere București caută voluntari!

Asociaţia PHILOS organizează între 12 și 16 noiembrie 2012 Zilele Filosofiei, un proiect tradiție al Facultății de Filosofie din Universitatea București.

A fost anunțat Model NATO Youth Summit 2013. Se caută staff și chairpersons pentru evenimentul din iulie 2013.

 

2 comentarii la “Prietenul studenților #2”

  1. geohot 10 Noiembrie 2012 at 18:34 Permalink

    ai intrat la facultate?


Lasa un comentariu