Prietenul studenților #4

Duminica, 25 Noiembrie 2012 | Prietenul studentilor, Studenti | Comenteaza

Prietenul studenților, adică moi, revine cu noi știri și oportunități pentru studențimea română.

ANST publică metodologia programului “Delegat de Tineret la Naţiunile Unite” sesiunea 2013. Anul trecut, tânărul care a reprezentat România la ONU a fost Bogdan Baciu, fost vicepreședinte al CJE Suceava, elevul anului 2011 la Fundația Patriciu, actualmente senior CNE, student și librar la Humanitas Cișmigiu.

ASUB anunță prima ediție a Școlii de Iarnă Renewable Energy Systems and Green Nanotechnologies for a Clean Environment, care va avea loc în perioada 14-16 decembrie 2012 la Drobeta Turnu Severin.

Pasionați de antreprenoriat? În decembrie, proiectul Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative continuă seria de cursuri gratuite dedicate viitorilor antreprenori în industrii creative. Detalii, pe crestetalente.ro.

Și eu, și tu, și cel de lângă tine, toți europenii am câștigat Premiul Nobel 2012. Avem ocazia să mergem la Oslo și să participăm la evenimentul de decernare a premiului. Ce trebuie să facem este să ne înscriem aici, în concurs.

Studenții la științe sociale și umane sunt invitați să scrie un eseu despre Europa în 2030 și pot câștiga o excursie la Belgrad, plus un voucher de 200 de euro pe care îl pot cheltui într-un book store.

Comisia Europeană are o nouă strategie de reorganizare a învățământului.

Atât pe azi. O săptămână ușoară tuturor!

Lasa un comentariu