Primul blog de fashion din oraș: Bacău City Fashion

Deocamdată este prezentă doar pe pagina de Facebook, însă în curând își va deschide blogul. Au mai fost tentative în Bacău, însă Andreea Dimofte, căci despre ea vorbim, e hotărâtă să se țină serios de treabă și să surprindă stilul vestimentar al băcăuanilor în viața de zi cu zi cu ajutorul Bacău City Fashion.

Îmi plac proiectele noi din online, dar mai ales ideile care încă n-au fost aplicate la nivel local. Una dintre ele este fără îndoială un blog de fashion local. Andreea are 24 de ani și este proaspătă absolventă a masterului Marketing și Comunicare în Afaceri din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași.

Revenind în această vară în Bacău şi având prea mult timp la dispoziţie (de felul meu fiind foarte activă), am decis că trebuie să întreprind ceva. Pasiunea pentru modă a făcut ca lucrurile să fie destul de clare şi astfel să mă îndrept spre a surprinde stilul vestimentar al băcăuanilor în viaţa de zi cu zi. Acum câţiva ani, pe când eram la liceu, am descoperit http://www.hel-looks.com şi mă gândeam „Ce tare ar fi să existe aşa ceva şi în Bacău”.

bc fashion

Cum are de gând să facă asta? Ei bine, o veți vedea „în acțiune” prin oraș.

O dată – de 2 ori pe săptămână îmi pun camera pe umăr şi pornesc la pas prin centru şi prin parc pentru a încerca să găsesc fashionişti (oameni interesant îmbrăcaţi). Pozele sunt făcute cu un DSLR.

Momentan o puteți urmări pe Bacău City Fashion pe Facebook. Blogul va fi online, speră Andreea, destul de curând. Acolo lucrurile vor fi mai complexe, postările mai diversificate. Pe lângă fotografii, acolo va încerca să obțină și mărturii despre stilul vestimentar, despre locurile din care băcăuanii își cumpără haine, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *