Prinţul Charles, plătit de Ministerul Turismului

Miercuri, 2 Noiembrie 2011 | Pareri personale | 1 comentariu

“Haidi, bre, ca exagerezează” spun milioane de români când aud vorbele frumoase ale Prinţului Charles despre România. Stiaţi sau nu, acesta vizitează Transilvania mai des decât o fac bogătaşii autohtoni refugiaţi prin nu ţtiu insule bananiere. Românii dezamăgiţi şi scărbiţi de ţara lor, pe care o înjură de câte ori au ocazia, sunt de-a dreptul invidioşi şi caută orbeşte conspiraţia din spatele dragostei pe care prinţul britanic o are pentru România.

Nu-i nicio conspiraţie, dragilor! Pur şi simplu ii place sălbăticia din Româia. Eu bănuiesc că prinţul Charles s-a săturat să vadă numai bogaţie şi s-a gândit să colinde o zonă săracă. Da, eu cred ca îi place să privească saraciă şi sălbăticia din Transilvania. De aceea vine in România. Poate se gândeşte să faca lobby pentru construirea unui parc de distracţii gen Dracula. Ar fi o idee trăsnet care ar aduce sute de mii de turişti anual în ţară.

Totusi, după lungi căutări am gasit şi adevărul. Prinţul este remunerat cu bani grei de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului al doamnei Udrea. Aştept cu nerăbdare să aud asta din gura opoziţiei. Adică din gurile casetofoanelor de la Antena 3.

Citiţi mai multe in Gandul. Foto: Andrei Pungovschi.

1 comentariu la “Prinţul Charles, plătit de Ministerul Turismului”

  1. psc 4 Noiembrie 2011 at 00:15 Permalink

    poti sa astepti ca aia nu abereaza sau mai ales sunt plini de maro ca unii. Maro


Lasa un comentariu