După proba validării candidaturii, urmează proba mandatarului

Miercuri, 4 Mai 2016 | Bacau, Initiative personale | 4 comentarii

Dacă vă întrebați unde am dispărut, să știți că nu “mi-a dat nimeni cu Kryptonită” (cum le-ar plăcea unor pamfletari ce se află pe listele de consilieri locali ale partidelor), ci fac ultimele demersuri necesare pentru a intra cu bine în campania electorală.

După proba eliminatorie a semnăturilor, pusă la cale de Biroul Electoral de Circumscripție Municipală nr. 1 Bacău, pe care am câștigat-o la Tribunal, acum am intrat în etapa eliminatorie a mandatarului financiar (cum bine mă avertiza un internaut zilele trecute).

Legile sunt foarte complicate, iar pentru a putea primi donații și pentru a face cheltuieli de campanie trebuie să apelez la experți contabili ce trebuie certificați și, chiar dacă Legea finanțării campaniei electorale nu o spune, și avizați pe anul acesta. Această probă pusă la cale de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), interpretând legile în vigoare cu nițel exces de zel.

În același timp, definitivez programul politic și pregătesc lansarea www.bacau2016.ro, unde veți găsi toate detaliile privind această candidatură a mea la Primăria și Consiliul Local Bacău.

Așa cum am anunțat imediat după ce mi-am lansat candidatura, eu respect legea și încep campania pe 6 mai… nu ca alții, ale căror figuri tronează de săptămâni bune pe blocurile și pe străzile noastre, cu bani grei băgați până acum în această cursă electorală.

#bacau2016

Deșteptarea: Cristian Ghingheș poate candida la primărie

ghinghes cristian desteptarea candidatura

4 comentarii la “După proba validării candidaturii, urmează proba mandatarului”

 1. Mathieu 5 Mai 2016 at 00:21 Permalink

  E de apreciat ca ne tii la curent si ne povestesti tot! Asa, avem nevoie de transparenta din partea celor pe care ii alegem!

 2. Cristi 5 Mai 2016 at 03:53 Permalink

  Chiar eram curios daca ai reusit sa treci peste acest bucluc, bafta in continuare.

 3. Ne(s..)ula 5 Mai 2016 at 08:41 Permalink

  Dacă te iei dupa un retardat ca Gavriliu care viseaza sa ajunga consilier, director de bazin, primar..naiba stie ce-o mai vrea nebunul analfabet și ridicol , inseamna că te pierzi repede.
  Speram sa nu bagi in seama aceste nulitati
  Succes!

 4. Mihai 5 Mai 2016 at 14:22 Permalink

  Ute de aceea te-am apreciat de cand am auzit ca vei candida. Pentru ca ne povestesti dedesubturile acestor lucruri. Se pare ca peste tot in Romania exista dubla masura. Ori te verifica cu exces de zel si interpreteaza legea in defavoarea ta ori o aplica cu indulgenta in favoarea altuia. Avem nevoie de un om integru!


Lasa un comentariu