Probleme tehnice

Marti, 18 Martie 2008 | Bacau, Pareri personale | 3 comentarii

In aceasta seara intentionam sa pun o noua lista cu noile melodii de la Vibe FM, dar Windows-ul meu a crapat subit.

Stie cineva de ce un calculator poate boota, dar cand iti apare acel ecran bleu sa selectezi userul, nu iti apare nicun user?
Am o gramada de articole de pus si uite ca acum ma lasa Windows-ul. Problema rezolvata: am instalat Windows-ul pe noul HDD , deci nu cred ca voi mai avea probleme, acum instalez toate programele, updateuri, dupa care imi voi relua activitatea zilnica.
Vii toarele articole vor fi cu: melodii noi Vibe FM, melodii noi Request 629, poze cu aglomeratia de astazi, poze cu un nou parc de joaca, dezbatere pe tema pretului apei in Bacau, noi update-uri in albumul foto al orasului Bacau, un nou release in zona muzicii electronice, programul meu zilnic in cursul semestrului, etc.

In alta ordine de idei, sursa mea ce ma anuntase ca Stavarache si duce la PD-L s-a inselat iar treaba cu “Stava va candida pt PD-L” a cazut, tocmai premierul Tariceanu a infirmat acest zvon.
Maine pun cateva poze cu nebunia de astazi din oras.

Imi pare bine ca astazi m-am distrat, am ras la scoala pana mi-au dat lacrimile, colegii stiu de ce.

3 comentarii la “Probleme tehnice”

  1. Anonymous 18 Martie 2008 at 23:33 Permalink

    dava ai timp ai putea posta tracklistul si de la radio deea….sunt cateva melodii care nu apar si pe vibe.suna destul de bine

  2. Anonymous 19 Martie 2008 at 01:28 Permalink

    Instalezi windowsul peste cel vechi, astfel se pastreaza programele, setarile si ce aveai inainte, de asemenea se remediaza si problema. Banuiesc ca a fost o problema cu hardul sau cu fisierele unde-s stocati userii si parolele /config/

  3. kristofer93 19 Martie 2008 at 10:57 Permalink

    @second anonim: nu a mers asa, am instalat windows-ul pe curat


Lasa un comentariu