Programul Leadership Autentic ajunge în Bacău

Cea mai amplă inițiativă națională de leadership ajunge între 25 și 26 ianuarie 2014 pentru prima oară în Bacău. Programul se numește Leadership Autentic, a ajuns la sezonul al cincilea și este desfășurat de Fundația LEADERS, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale. 

Iată că printre cele 16 orașe în care ajunge programul se numără și Bacăul. Prin urmare, dacă sunteți elevi și vreți un training foarte tare pe bazele leadershipului, suport de curs pe măsură, acces pe platforma de orientare vocațională JVIS și să vă întâlniți cu tineri ce vă împărtășesc valorile, aplicați aici până pe 18 ianuarie inclusiv.

Am câțiva prieteni care au absolvit programul Leadership Autentic. După ce mi-au povestit ce au făcut acolo, am ajuns la concluzia că programul este o experiență inedită și foarte folositoare, pe care o recomand tuturor celor care au între 14 și 18 ani.

E mare lucru să afli ce presupune să fii lider de la o vârstă așa fragedă. Eu am ales să învăț lucrurile astea prin experimentare, implicându-mă în Consiliul Elevilor. Aș fi evitat multe situații neplăcute sau le-aș fi gestionat mai bine dacă aveam la activ un training de acest gen.

Sunt disponibile doar 25 de burse.

programul leadership autentic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *