Raspunsuri pentru un priceput in ale advertisingului

Luni, 28 Martie 2011 | internet, Pareri personale | 8 comentarii

Ce spune un oarecare domn nu vreau sa il numesc cretin despre mine, pe unul dintre cele mai irelevante site-uri bacauane:

Un copilas, blogerul blogerilor, fotograful, webmasterul, “digeiul” si toate cele, este copilul care nu stie ce inseamna greul si ce inseamna munca pentru ca, la anii lui sa ai IPhone 4 dupa lansarea lui IPhone 3 dovedeste cele zise mai sus. Dragii mei … pana si el ne spune intr-un “articol” de-al lui “Stati linistiti! Doar 30-40% din mash-urile si panourile din oras sunt platite cu adevarat. Cele mai multe sunt bartere sau sunt vandute pe doua surcele.” De ce a scris toate aceste cuvinte ? Pentru ca a vazut si el prin oras un panou publicitar gol. Mor de ras, deci acest Iisus93 care le stie pe toate. La urma urmei blogging-ul inseamna sa scrii orice bazdaganie iti trece prin cap si blogerii sunt numiti oameni cu “aptitudini” de ziaristi.

Pare incredibil, dar am rabdarea sa iti raspund.
1.Se scrie blogger, si nu bloger. Deci cu dublu g.
2.Sa zici ca munca are treaba cu ce telefon am in buzunar este ca si cum ai spune ca ursii polari mananca gutui in desert. Ca sa stii, e normal ca mi-am luat iPhone 4 dupa lansarea iPhone 3GS, doar nu vroiai sa fie invers. Mai mult de atat, ambele mi le-am luat din banii facuti de mine si stransi de mine.

3.Nu cred ca esti in masura sa vorbesti despre publicitate tinand cont de faptul ca in articolul in care te-ai luat de mine ai facut SPAM cu hyperlink-uri. Tu il numesti SEO, dar crede-ma, nu este. Tragi agregatorul ghidul in jos, adica de la bounce rate 65-70%, cat are acum, la 80%.
4.N-am avut niciodata pretentia sa se zica despre mine ca am aptitudini de ziarist.
5.Vezi ca site-ul pe care scrii nu este al tau si s-ar putea sa ii strici aranjamentele si parteneriatele proprietarului.

Bucura-te, cred ca e prima si ultima oara cand te bag in seama.

8 comentarii la “Raspunsuri pentru un priceput in ale advertisingului”

 1. Gerhald 28 Martie 2011 at 07:00 Permalink

  Trebuie sa existe si hateri in lume.

 2. Anonymous 28 Martie 2011 at 11:06 Permalink

  Probabil lumea ar putea crede ca faci acel site inutil din rautate.
  Nu, oameni buni. Site-ul ala e pur si simplu degeaba! El nu face altceva decat sa preia stiri din trusturile de presa online importante si sa le posteze si la ei!

  Nu este un site exclusiv pentru Bacau asa cum sunt alte site-uri din acest judet. Este un site facut ca sa produca bani pe munca altora si atat.

  Au cumparat un plugin sa se ocupe de SEO si isi linkuiesc toate cuvintele relevante LOR din articole, nu relevante vizitatorilor. Astfel urca ei in rezultate in Google… se mai numeste si seo black hat.

  Felicitari celor care fac ceva original si exclusiv pentru Bacau! Kristofer93, inimabacaului, bacauevents, kaysha, contrasens, aghiuta, fara filtru.

 3. anndrei 28 Martie 2011 at 17:10 Permalink

  Diferența e că el nu a amenințat, pe când tu… de-asta ești copil :)

 4. dan 28 Martie 2011 at 18:10 Permalink

  Atentie la hoti! Acum toata lumea stie ca ai IPhone 4 :)) Sa ne anunti cand iti cumperi IPhone 5. Pe mine nu ma intereseaza, dar vad ca sunt persoane care fac stire din asta. Poate pui la tine pe blog stirea sa ai exclusivitate, eventual iti iei si un interviu. :)) Of, traim in Romania!!!

 5. Anonymous 28 Martie 2011 at 21:46 Permalink

  Totusi, ati observat ce exprimare defectuoasa are omul in articolul in care-l ataca pe kristofer? Eu nu i-as da 4 clase.

 6. Anonymous 28 Martie 2011 at 23:13 Permalink

  Ii mananca invidia,niste cretini scuza-mi expresia dar asta e adevarul.Din nefericire printre oameni normali la cap se afla si exemple din astea,specimene ale naturii care degeaba traiesc pe pamantul asta.

 7. Anonymous 29 Martie 2011 at 13:04 Permalink

  aaaaaaaaa……..horror….asta era prietenosul care facea ororile alea de postere pentru fostul LUXURY CLUB – PRIVILEGE (fostul pentru ca deodata a disparut LUXURY din titlu) :))))))))))))))))
  deosebit portofoliul !!! mai ales treaba cu "revectorizarea" de la Cafea cu Lapte e de mare angajament.

 8. Anonymous 1 Aprilie 2011 at 12:53 Permalink

  da nu tia cerut nimeni sa il bagi in seama… cum tu scri despre alti asa a scris si el despre tine…simplu ca buna ziua !


Lasa un comentariu