Regula 80-20, la VrĂnceanu

Marti, 20 Martie 2012 | Bacau, stiri | 3 comentarii

Aţi auzit de Principiul lui Pareto, care spune că 80% din efecte se datorează unui procent de 20% din cauze? Extrapolând şi glumind puţin, 80-20 este raportul dintre fete şi băieţi pe lista nominalizărilor pentru Top Student, la Colegiul Naţional “Gheorghe VrĂnceanu”. Extrapolând şi glumind puţin mai mult, or fi băieţii cauzele, iar fetele efectul, la VrĂnceanu?

Nu aruncaţi cu toporul, mereu mi-a plăcut să mă joc cucu(vintele)! Proiectul Top School ajunge mâine, 21 martie, la Colegiul Economic “Ion Ghica” (lista nominalizărilor o găsiţi la ContraSENS), pe 27 martie la Liceul cu Program Sportiv, iar la VrĂnceanu, pe 29 martie (lista cu nominalizările a fost postată de către Deferlări). Vă anunţ de pe acum că voi fi observator din partea CJE Bacău la alegerile de la CNGV.

Poate că de data asta “vrĂncenenii” vor reuşi să depăşească procentul de 35% în ceea ce priveşte prezenţa la vot, înregistrat la alegerile pentru Consiliul Şcolar ce au avut loc din toamnă.

3 comentarii la “Regula 80-20, la VrĂnceanu”

  1. carmen 23 Martie 2012 at 09:20 Permalink

    Propunerile in licee s-au facut “pe repede inainte” fara sa se cunoasca regulamentul.

    Nu m-ar mira ca dupa votare sa se constate ca exista neeligibilitati…vezi partea de cunoastere a cate 2 limbi straine, existenta proiecte, fara absente (ce se intampla de ex. daca un profesor e super-super , dar nu cunoaste 2 limbi straine…sau un elev e olimpic , dar are si el ..acolo 30 de absente…ei ?

    deci, atentie la propuneri..ca de votat, votati oricum !

  2. catalin 26 Martie 2012 at 14:46 Permalink

    ce se intampla daca nu cunoaste elevul nici limba romana ?


Lasa un comentariu