Reset local după căderea Guvernului Dăncilă

Joi, 10 Octombrie 2019 | Bacau, Politica | 4 comentarii

Cu ocazia căderii Guvernului PSDăncilă, e de remarcat că se resetează câteva lucruri și la nivel local:

 1. Pe cine mai dă vina primarul Cosmin Necula pentru nerealizările și de fapt incompetența din cei 3 ani de mandat? Tocmai se apucase de o serioasă campanie de comunicare cu narațiunea că Guvernul PSD nu i-a dat, nu l-a ajutat, ba chiar l-a blocat, arătând cu degetul (pe alocuri pe bună dreptate) către șeful de la județ, Dragoș Benea;
 2. Prefectul Ivancea (intens pregătit pentru șefia CJ în 2020) și subprefectul Cotîrleț Jr. vor părăsi și ei Palatul Administrativ la scurt timp de la recenta instalare, unde deja au început să folosească Instituția Prefectului drept trambulină electorală. Next!
 3. S-a terminat cu vizitele ilegale și de formă ale parlamentarilor și europarlamentarilor pe șantierele naționale la fiecare centimetru de beton turnat – să caute un studio foto!
 4. Pe de altă parte, ca societate locală activă trebuie să facem toate eforturile că marile investiții din județ să continuie și să aibă finanțarea asigurată. De bine, de rău, niște lucruri se mișcă și am avea cu toții de câștigat dacă ritmul este menținut.

Județul Bacău rămâne în continuare capturat de Benea & friends, așa că trebuie să facem tot posibilul ca în 2020 să scăpăm de clica transpartinică (nu numai pesedistă) din fruntea administrației locale.

515E133B-5A78-4428-9329-660BAC35D8B5
foto: Ziarul de Bacău

4 comentarii la “Reset local după căderea Guvernului Dăncilă”

 1. Ionut 11 Octombrie 2019 at 05:14 Permalink

  Eventual sa vii tu, nu? Sa conduci tu?
  Hahahahah!

 2. Kros 14 Octombrie 2019 at 15:02 Permalink

  Ati vazut lista cu ministri? Niciunul din Moldova.Este mai bine nu? Pe cit facem pariu ca centura Bacaului va fi blocata?


Lasa un comentariu