Revista bacauana pentru job-uri

Miercuri, 11 Mai 2011 | Bacau, stiri | 2 comentarii

Se numeste “Muncesti cu carte!“, este realizata de Asociatia Smart Projects in parteneriat cu AJOFM Bacau si va fi lansata la finalul lunii mai. Publicatia este prima de acest gen din zona si este realizata printr-un program POSDRU finantat din fonduri europene intitulat “Somajul, o amintire! Job-ul te scoate din criza!”

De proiect se ocupa Alexandru Herman, fost ziarist si blogger (daca nu ma insel). Avand in vedere ca in revista vor fi prezentate si ultimele proiecte europene din judetul Bacau, sa speram ca cele 16 pagini nu vor ajunge doldora de informatii privind proiectele Comenius de prin scolile bacauane, deloc putine de atlfel.

Judetul Bacau se imbogateste cu o noua publicatie
La finalul lunii mai 2011, pe piata media din Bacau va aparea primul numar al revistei “Muncesti cu carte!”. Pe parcursul a 18 luni (mai 2011 – octombrie 2012), noua publicatie, realizata de Asociatia Smart Projects, va deveni o interfata intre agentii economici si somerii/persoanele aflate in cautarea unui loc de munca din judetul Bacau. Prin intermediul ei, angajatorii vor avea posibilitatea sa plaseze in mod gratuit anunturi de angajare iar firmele care fac angajari vor avea oportunitatea de a se promova in paginile revistei.

Dar asta nu e tot: in cele 16 pagini veti mai gasi informatii detailate despre ultimele proiecte europene din judetul Bacau, sfaturi practice despre bunul mers al afacerii dumneavoastra, interviuri cu specialisti in domeniul muncii si recrutarii de personal, stiri diverse despre piata muncii din Romania.

Revista “Muncesti cu carte” apare in cadrul proiectului “Somajul, o amintire! Job-ul te scoate din criza!” finantat din fonduri europene nr. contract POSDRU 99/5.1/G/76242 (proiect implementat in judetul Bacau, al carui scop este “Imbunatatirea capacitatii de ocupare a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si a somerilor (in special a somerilor tineri si a celor de lunga durata) din regiunea Nord Est, judetul Bacau, prin dezvoltarea unor instrumente si mecanisme complexe de consiliere si orientare in cariera, formare profesionala si metode/tehnici de initiere activitati economice independente”.).

In cazul in care doriti sa plasati in mod gratuit anunturile de angajare in paginile revistei noastre ori sa va promovati (tot gratuit) compania dumneavoastra, cu accentul cazand pe necesitatile de personal, va rugam sa ne contactati pe adresa alexandru.herman@smartprojects.org / telefon 0749.075481 sau 0758.975098, pana pe data de 20 a lunii in curs.

2 comentarii la “Revista bacauana pentru job-uri”

  1. Sharee Counterman 13 Mai 2011 at 08:29 Permalink

    Cool!!


Lasa un comentariu