România, la mulți ani! Punct și de la capăt pentru următorii 100 de ani

Sambata, 1 Decembrie 2018 | Pareri personale | Comenteaza

La mulți ani, România! 🇷🇴 Îmi doresc multe de la și pentru țara mea, dar cred că principalul lucru este ca următoarea sută de ani de stat unitar să înceapă cu un tip de dezvoltare care să încurajeze tinerii și în general cetățenii să rămână/să se întoarcă aici.

O țară este în primul rând despre oamenii ei și abia apoi despre tradiții, simboluri și așa mai departe. Acesta este gândul cu care trăiesc acest Centenar dominat parcă de prea mult festivism și de prea puțin conținut.

Astăzi, două lucruri speciale de la mine veți vedea:

  • Fotoreportaj cu 100 de cadre cu locuri frumoase din România, adunate și atent selectate dintre sutele de mii de fotografii pe care le-am realizat în ultimii 12 ani;
  • mix Unity in Diversity special, cu piese trance & progressive realizate de români, ce urmează să fie difuzat la ora 20:00 la Radio DEEA.

Concluzionând, stau cât mai departe de discursurile sforăitoare de la toate nivelurile și de spectacolele cu tănculețe și avioane nino-nino. Patriotismul se dovedește cu fapte. Sărbătoresc în felul meu, așa cum simt eu.

fotografie realizată zilele trecute în Gara Bacău, urcată pe Instagramul meu

gara bacau tricolor tanar centenar

Lasa un comentariu