Sa recapitulam pe luna ianuarie

Marti, 1 Februarie 2011 | muzica | 3 comentarii

Obisnuiesc de cateva luni incoace ca in aproape fiecare seara, exceptand zilele din weekend, sa prezint aici, pe blog, cate un release din zona muzicii electronice. Pun accent pe trance, dar postez si piese progressive, house sau mainstream.

Zilele acestea am decis ca la inceputul fiecarei luni sa trec in revista toate melodiile pe care le-am prezentat in luna care tocmai s-a incheiat.

Ianuarie:

Vom avea trei rubrici.
Prima se numeste simplu si clar… piesa lunii. Care sa fie pe luna ianuarie? Sunt doua si nu ma pot decide, prin urmare le voi mentiona pe amandoua: Remixul lui Arty pentru Synapse Dynamics by Mat Zo care a fost lansat pe compilatia Anjunabeats 10 Years mixata de Above & Beyond si Caress 2 Impress, reconstruction-ul lui Markus Schulz pentru noua productie Aerofoil, extras de pe compilatia Prague 11.

A doua. Vom avea si artistul lunii. Pentru ianuarie, Marc Simz, un veritabil producator care va face ravagii in 2011. Cel putin asa presimt eu.

A treia. In finalul articolului care va aparea lunar voi posta artwork-ul lunii, care va contine toate cover-urile pieselor pe care le voi prezenta intr-o luna.

3 comentarii la “Sa recapitulam pe luna ianuarie”

 1. DJ Grasu 1 Februarie 2011 at 22:17 Permalink

  sti care e singurul lucru care nu-mi place la tine???iti place muzica trance, iar mie cea house!!!ceea ce este sigur e ca gusturile NU se discuta:D

 2. georgeiulian53 1 Februarie 2011 at 22:21 Permalink

  Aerofoil – Caress 2 Impress (Markus Schulz Big Room
  Nici nu ma gandesc la alta…. 😀

 3. Marius CBC 2 Februarie 2011 at 21:02 Permalink

  @DJ Grasu de ce nu incerci sa asculti si tu alte genuri decat house ? Incearca si trance, tech house etc…. nu ramane si tu blocat numai pe un gen anume.


Lasa un comentariu