Salam, Vali Vijelie și Șușanu cântă pentru transmiterea mesajului antidrog

Luni, 5 August 2013 | Pareri personale | 2 comentarii

Pe litoralul Mării Negre are loc în această perioadă o serie de spectacole sub egida proiectului “Artă Contra Drog”, ce are ca scop promovarea artei și a evenimentelor artistice ca modalitate benefică de petrecere a timpului liber, dar mai ales ca o alternativă de viață sănătoasă.

Printre artiștii care vor susține recitaluri în cadrul acestui se regăsesc Loredana, Vama, Alex Velea, Andreea Bănică, Adrian Romcescu, Alexandru Jidveianu, dar și maneliști: Florin Salam cu orchestra, Vali Vijelie, Nicolae Șușanu. Imediat după ce a fost anunțată lista cu artiștii, o parte a mass-media a sărit ca arsă cu prejudecățile la înaintare.

Unu la mână, proiectul “Artă Contra Drog” nu este finanțat din bani publici. O anume Alessandra de la Pefata.ro ar trebui să se informeze mai bine înainte de a trânti un titlu de scandal și două rânduri neadevărate.

Doi, care e problema dacă o astfel de campanie include și spectacole de manele sau lăutărești, atâta vreme cât mesajul antidrog ajunge la o categorie foarte largă de public, atât ca vârstă, cât și ca preferințe muzicale?

Update: comunicatul MTS.

Proiectul “Arta contra drog” nu promoveaza artisti, ci creeaza cadrul propice pentru transmiterea mesajului antidrog. Selectarea artiștilor aparține strict CIADO si Dracula , partenerii proiectului precum Minisiterul Educatiei Nationale , Ministerul Tineretului si Sportului , Agentia Nationala Antidrog si Universitatea Andrei Saguna neavand conform Acordului de Parteneriat responsabilitati in acest sens. – Lazăr Gigel, reprezentant CIADO la Comisia Europeană.

florin salam vali vijelie arta contra drog

2 comentarii la “Salam, Vali Vijelie și Șușanu cântă pentru transmiterea mesajului antidrog”

  1. bula 5 August 2013 at 20:02 Permalink

    Foarte bine. Astept sa-i vad cantand in cadrul proiectului “Arta contra evaziune fiscala – cum sa nu platesti impozite”


Lasa un comentariu