Sărbătorile vin, sărbătorile vin… nu mai pot să m-abţin

Marti, 8 Noiembrie 2011 | foto, Pareri personale | 3 comentarii

2 luni din an ne pregătim pentru Crăciun şi Revelion, 2 luni pentru Paşti, 1 lună pentru vară. Ne pregătim, oare, pentru aceste banale anuale evenimente mai mult decât ne ia să le trăim? Da. Este începutul lunii noiembrie iar magazinele sunt pline ochi de brazi, cadouri, cozonaci şi ornamente pentru Crăciun. Aştept şi vopseaua pentru ouă. Mă refer la ouăle de Paşti.

Oare Marius Sescu ce spune despre această formă de marketing prematur? Eu cred că e ca şi cum ai merge de mână cu un copil care încă nu a ieşit din burta mă-sii.

3 comentarii la “Sărbătorile vin, sărbătorile vin… nu mai pot să m-abţin”

  1. CJ 8 Noiembrie 2011 at 23:41 Permalink

    E o strategie de marketing practicata la nivel international, mai ales cand e vorba de sarbatori. Avem si exemple mai tehnice. Uita-te cu cat timp inainte au fost anuntate produsele Apple sau, mai nou, Windows 8 de la Microsoft.

  2. Nicu 9 Noiembrie 2011 at 22:26 Permalink

    Momentan locuiesc in Novi LIgure , Italia si … spre surprinderea mea , ieri cand am iesit la o plimbare am constatat ca sunt intinse toate prostioarele alea specifice sarbatorilor de iarna dak vrei maine fac o poza si ti-o trimit … totusi suntem la inceputul lunii noiembrie … asa k d c sa nu bage si ai nostrii la vanzare ?

  3. Marius Sescu 10 Noiembrie 2011 at 16:16 Permalink

    Comercianții le afișează din timp ca să planifici cumpărarea lor. Le vezi, știi că trebuie să cumperi etc. E la fel ca atunci când copiii mici văd bomboanele la raft.


Lasa un comentariu