Săriți, ne-au arestat invitatul!

Marti, 7 Octombrie 2014 | Politica | 1 comentariu

Astăzi, senatorul, informatorul, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a fost condamnat definitiv la 2 ani și 4 luni de închisoare cu executare pentru utilizarea de informații privilegiate și constituirea unui grup infracțional organizat, în dosarul Rompetrol.

Faza tare nu constă numai în faptul că niște indivizi care au manipulat piața de capital, au delapidat și au spălat mulți bani plătesc pentru faptele lor, ci și că Antena 3 a rămas fără un dintre lătrăii invitații săi permanenți de marcă.

Pe la prânz, Sorin Roșca Stănescu anunțase pe pagina sa de Facebook că va participa la ora 16:00 la o emisiune la Antena 3. Între timp, Curtea de Apel București a dat soluția, luându-i practic prilejul de a merge în platourile Intact să vorbească, desigur, despre Băsescu & friends. Țeapăăăăăă!

Morala? Nu vă faceți publice planurile dacă știți că e posibil să mergeți la răcoare!

srs-antena-3

1 comentariu la “Săriți, ne-au arestat invitatul!”

  1. Liviu 8 Octombrie 2014 at 03:11 Permalink

    Tinere, ştii ce te ţine pe tine departe de-a fi un adevărat jurnalist? Faptul că susţii un partid care ne-a ţinut pe loc 20 de ani. Şi îţi vei da seama prea târziu cât de mult te-a orbit fanatismul politic, în speranţa de-a te face remarcat.


Lasa un comentariu