Cele mai tari fotografii de pe Instagram cu #schiem 2014

Peste 250 de fotografii cu hashtagul #schiem au fost postate pe Instagram de cei 20 de bloggeri care au participat la cea de-a doua ediție a Taberei de schi pentru bloggeri. Le-am luat la rând, le-am triat și am ales cele 10 cadre care mă atrag cel mai tare.

Până să vedeți fotografiile, trebuie să știți că #schiem – tabăra de schi pentru bloggeri 2014 a fost un eveniment organizat de Arena Platoș, cu susținerea Orange. Parteneri: Hohe Rinne, Happy Tour și Buonavista.

3 ariel constantinof schiem 2014

S-a mers la Păltiniș în două serii: 17 – 22 februarie și 23 februarie – 1 martie. Eu m-am nimerit în seria care a inclus și fete, adică în cea dintâi. Am învățat să schiez, m-am relaxat grație liniștii din stațiune, am bifat și Pârtia Clăbucet din Predeal, unde m-am filmat cu aplicația iRewind, iar la final m-am temut oarecum pentru colegii din cea de-a doua serie din cauza stării în care se afla stratul de zăpadă la ultima privire a mea spre pârtiile din Arena Platoș. Au avut noroc pentru că a nins exact în prima zi a lor de tabără, așa cum se poate observa și-n fotografiile de mai jos.

Toate imaginile au fost capturate în cele două săptămâni ale #schiem 2014 și, ca să nu se lase cu bătaie, le-am aranjat în ordine cronologică. Toma Nicolau, Alex Damian și Ariel au, după mine, cele mai faine cadre. După lungi cugetări și bătălii date în interiorul meu, am zis să nu includ în acest „best of” fotografii de-ale mele, ci doar să vă dau link spre contul meu de Instagram. Dați de două ori scroll și veți găsi pozele făcute de mine în Tabăra de schi pentru bloggeri.

Snow bike via Narcisa Iuliana

1 snow bike narcisa iuliana schiem 2014

Altii mai buni via Pandutzu

2 altii mai buni pandutzu schiem 2014

#schiem via Ariel Constantinof

3 ariel constantinof schiem 2014

Just some yoga via Ariel Constantinof

4 just some yoga ariel constantinof schiem 2014

Examen pe Pârtia Clăbucet via Toma Nicolau

5 examen partia clabucet toma nicolau schiem 2014

Welcome to Twin Peaks via Alex Damian

6 welcome to twin peaks psihotrop schiem 2014

Hohe Rinne Păltiniș via Toma Nicolau

7 ninge la paltinis toma nicolau schiem 2014

Păltiniș via Cosmin Tudoran

8 cosmin tudoran schiem 2014

#schiem via Toma Nicolau

9 schiem toma nicolau cosmin tudoran

Landscape via Kornway

10 landscape schiem 2014 kornway

Morala? Acum a existat, dar de obicei unde nu-i hashtag e vai de monitorizare! 🙂

One thought on “Cele mai tari fotografii de pe Instagram cu #schiem 2014

  1. Nu vreau sa par rautacios dar sunt si curios, se mai cauta astfel de fotografii, inafara de cei care se ocupa de nunti si modele se mai poate dovedi asta o afacere profitabila?
    Multumesc anticipat pentru raspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *