Sean Tyas – Seven Weeks

Miercuri, 17 Iunie 2009 | muzica, Radio Deea | 2 comentarii

Sean Tyas este un dj si producator de muzica electronica foarte cunoscut in intreaga lume. Sean Tyas isi are originea in New York, dar in prezent traieste in Saint Gallen, Elvetia. El este prezent pe scena trance inca din 1999, acumuland de atunci experienta necesara unei cariere demne de apreciat. El ocupa in acest moment pozitia 54 in clasamentul Top 100 Dj Mag.

Armin van Buuren spunea in noiembrie 2008 ca (citez): “Sean Tyas has to be the hottest trance producer around at the moment“. Acest lucru a fost confirmat de productii proprii ca Melbourne, One More Night Out, Somethin’s Up, dar si remixuri pentru piese ca Oceanic by Above and Beyond, Going Wrong by Armin Van Buuren sau Slider by Adam Nickey.

Ultima productie a lui Sean Tyas se numeste Seven Weeks si a fost lansata astazi, 17 iunie 2009, la Doorn Records (imprint al Spinnin’), in doua varinte: Original Mix si Tom Colontonio Remix. Voi puteti asculta un radio edit pentru varianta originala. Auditie placuta!

2 comentarii la “Sean Tyas – Seven Weeks”

  1. DJ LENS 17 Iunie 2009 at 22:21 Permalink

    nice :)

  2. Anonymous 4 Iulie 2009 at 17:51 Permalink

    Sean Tyas este foarte tare iar Armin a spus cateva vorbe foarte adevarate . Parerea mea ca Sean Tyas va deveni urmatorul Armin Van Buuren


Lasa un comentariu