Secretomanie în jurul parcării de 1 milion de euro din zona Mioriței-Bradului-Tipografilor

E bine că se lucrează în cartierele din Bacău, dar este foarte important cum se lucrează, iar cetățenii și aleșii locali care îi reprezintă pe aceștia au tot dreptul să verifice aceste șantiere.

Să luăm ca exemplu parcarea de 1 milion de euro care se amenajează în cvartalul delimitat de străzile Mioriței-Bradului-Tipografilor în baza unui contract atribuit asocierii de firme Trust GP și Gamserv Cons. Șantierul are multe hibe, iar pentru a le adresa am vrut să compar situația din teren cu cea din documente.

Ieri s-au împlinit 4 (patru!) luni de când tot încerc să obțin autorizația de construire, proiectul tehnic și caietul de sarcini, solicitând aceste documente publice, în numele unor locatari din zonă, prin interpelarea cu numărul 150819/09.06.2022.

Răspunsul doamnei P.A. din cadrul Primăriei Bacău, manager al acestui proiect, a fost halucinant, încercând să susțină că nu este cazul din punct de vedere legal să răspundă la această interpelare. Cireașa de pe tort: a marcat documentul ca fiind rezolvat „favorabil”.

Doamna P.A. nu a catadicsit să mai răspundă la revenirea pe care i-am adresat-o oficial pe e-mail, așa că nu îmi rămâne decât să îi transmit public că are 48 de ore la dispoziție să îmi transmită documentele publice referitoare la proiectul de multe milioane de lei pe care îl gestionează. Dacă nu, voi fi nevoit să sesizez Comisia de disciplină.

[fotografia de mai jos a fost postată pe pagina publică a primarului și a fost realizată chiar la fața locului]

viziteu santierul bradului tipografilor

One thought on “Secretomanie în jurul parcării de 1 milion de euro din zona Mioriței-Bradului-Tipografilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *