Ședință de Consiliu Local pentru amenajarea parterului Spitalului Municipal pentru primirea pacienților Covid

Miercuri, 20 Octombrie 2021 | Bacau | Comenteaza

Ca urmare a demersurilor făcute de Consiliul Județean și a adreselor transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, astăzi ne întrunim într-o ședință de îndată a Consiliului Local Bacău pentru a parafa asocierea în vederea amenajării și funcționalizării parterului Spitalului Municipal pentru primirea pacienților infectatți cu Covid, ca extensie a Unității de primiri urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bacău.

Ședința va avea loc în format mixt (fizic+online), începând cu ora 12:00, la Centrul de Afaceri și Expoziții.

  • asocierea cu UAT Județul Bacău în vederea realizări în comun a lucrărilor de investiții privind amenajarea în regim de urgență a parterului Spitalului municipal pentru asigurarea funcționării Unității de de primiri urgențe a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Bacău pentru preluarea pacienților infectați cu virusul Sars-Cov-2.

spitalul-municipal bacau

foto: Ziarul de Bacău

Documentația completă o găsiți aici, în Monitorul Oficial Local. Începând cu octombrie 2020, proiectele de hotărâre sunt publicate nu doar în format scanat, ci și în format pdf indexabil.

Vă reamintesc că întâlnirile Consiliului Local sunt publice și au loc la Centrul de Afaceri și Expoziții. Mai precis, în a doua clădire de la dreapta la stânga, la etajul 1. Prin urmare, absolut toate ședințele sunt publice și deschise cetățenilor, deci vă aștept la Centrul de Afaceri și Expoziții!

Ne vedem la ședință!

Lasa un comentariu