Ședința Consiliului Local Bacău din 22 iulie 2021

Joi, 22 Iulie 2021 | Bacau | Comenteaza

Azi, de la ora 10:00, mai mulți consilieri locali am convocat o ședință de îndată a Consiliului Local pentru un ultim demers birocratic ce trebuie realizat în vederea operaționalizării bugetului local. Ședința are loc la Centrul de Afaceri.

  • 1.  încetarea mandatului dat consilierului local Șova Gâțu-Laur prin HCL nr. 139/2021 pentru a reprezenta Consiliul Local în instanță și aprobarea renunțării la calea de atac a recursului împotriva sentinței civile nr.489/2021 pronunțată in dosarul nr. 1148/110/2021 privind atacarea bugetului local pe anul 2021.

Astfel, după aprobarea acestui proiect, procesul privind bugetul local nu va mai fi atacat cu recurs de niciuna dintre părți, iar bugetul local va putea deveni operabil în forma adoptată la ședința de luni.

Documentația completă pentru toate proiectele de hotărâre o găsiți aici, în Monitorul Oficial Local. Începând cu octombrie 2020, proiectele de hotărâre sunt publicate nu doar în format scanat, ci și în format pdf indexabil.

Vă reamintesc că întâlnirile Consiliului Local sunt publice și au loc la Centrul de Afaceri și Expoziții. Mai precis, în a doua clădire de la dreapta la stânga, la etajul 1. Prin urmare, absolut toate ședințele sunt publice și deschise cetățenilor, deci vă aștept la Centrul de Afaceri și Expoziții!

Ne vedem la ședință!

Lasa un comentariu