Ședința Consiliului Local Bacău din 23 mai 2022 (rezumatul proiectelor)

Luni, 23 Mai 2022 | Bacau | Comenteaza

A treia ședință extraordinară de luna aceasta a Consiliului Local Bacău se va desfășura astăzi, începând cu ora 10:00, la Centrul de Afaceri și Expoziții, cu 3 proiecte introduse de primar pe ordinea de zi:

  • 1asocierea cu Palatul Copiilor în vederea organizării Festivalului Copiilor (1-5 iunie 2022) prin alocarea a 135.660 cu TVA;
  • 2. mandatarea reprezentantului în AGA pentru a vota în ședința adunării generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Bacău (ADIB) din 23 mai 2022;
  • 3. stabilirea mandatului reprezentantului legal în AGA CRAB pentru ședința din 25 mai 2022,

Documentația completă pentru toate proiectele de hotărâre o găsiți aici, în Monitorul Oficial Local. Începând cu octombrie 2020, proiectele de hotărâre sunt publicate nu doar în format scanat, ci și în format pdf indexabil.

Vă reamintesc că întâlnirile Consiliului Local sunt publice și au loc la Centrul de Afaceri și Expoziții. Mai precis, în a doua clădire de la dreapta la stânga, la etajul 1. Prin urmare, absolut toate ședințele sunt publice și deschise cetățenilor, deci vă aștept la Centrul de Afaceri și Expoziții. De altfel, acestea sunt transmise live pe pagina de Facebook a municipiului.

Ne vedem la ședință!

sedinta consiliul local bacau decembrie 2020 (1)

Lasa un comentariu