Ședința Consiliului Local Bacău din 23 mai 2023 (rezumatul proiectelor)

Marti, 23 Mai 2023 | Bacau | Comenteaza

O nouă ședință extraordinară stă să înceapă în această dimineață, la ora 10:00, la Centrul de Afaceri și Expoziții “Mircea Cancicov”, unde deliberativul local a fost convocat pentru 5 proiecte care, spun inițiatorii, nu sufereau amânare.

  • 1. mandatarea împuterniciților în Adunarea generală a acționarilor (AGA) de la Thermoenergy Group SA în vederea aprobării situațiilor financiare aferente anului 2022 și repartizării profitului obținut:

– cifră de afaceri: 235,8 milioane lei;
– rezultat: 14 milioane lei.

  • 3. transmiterea fără plată către Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC) a unor mijloace fixe și de inventar aferente fostului Spital Municipal. Valoarea se ridică la 99 de mii de lei;
  • 4. transmiterea fără plată către Căminul pentru persoane vârstnice a unor mijloace fixe și de inventar aferente fostului Spital Municipal. Valoarea acestora se ridică la 2.200 lei;
  • 5. stabilirea mandatului reprezentantului legal al UATM în Adunarea generală a acționarilor (AGA) de la SC CRAB SA din 29 mai 2023 în sensul aprobării situațiilor financiare aferente anului 2022:

– cifră de afaceri: 86,9 milioane lei;
– rezultat: 1,1 milioane lei.

  • 6. modificarea HCL 383/2022 privind aprobarea proiectului PNRR referitor la construirea de insule ecologice pentru colectarea selectivă a deșeurilor, în sensul actualizării valorii: 13,7 milioane lei + TVA, având în vedere costul actual al unei insule ecologice: 14.000 de euro fără TVA.

Documentația completă pentru toate proiectele de hotărâre o găsiți aici, în Monitorul Oficial Local.

Vă reamintesc că întâlnirile Consiliului Local sunt publice și au loc la Centrul de Afaceri și Expoziții. Mai precis, în a doua clădire de la dreapta la stânga, la etajul 1. Prin urmare, absolut toate ședințele sunt publice și deschise cetățenilor, deci vă aștept la Centrul de Afaceri și Expoziții. De altfel, acestea sunt transmise live pe pagina de Facebook a municipiului.

Lasa un comentariu