Avancronică pentru ședința extraordinară a Consiliului Local Bacău – 13 iunie 2017

Marti, 13 Iunie 2017 | Bacau, stiri | 6 comentarii

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe convocarea de la ședința extraordinară de săptămâna trecută, că deja avem programată încă o întrunire a Consiliului Local al municipiului Bacău. Se întâmplă astăzi, 13 iunie, de la ora 14:00, ca de obicei, la Centrul de Afaceri și Expoziții.

Pe ordinea de zi întocmita de primar figurează doar două proiecte:

 • 1. demararea procedurilor legale pentru exproprierea imobilelor necesare reabilitării străzii Aeroportului;
 • 2. alocarea a 2.800 de lei către Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău pentru organizarea Conferinței Internaționale de Terapie Ocupațională din România “Present state and future prospects” în perioada 16-17 iunie;

sala sedinte consiliul local bacau centrul de afaceri

Documentațiile complete ale proiectelor de hotărâre le găsiți aici. Vă reamintesc că întâlnirile Consiliului Local sunt publice și au loc la Centrul de Afaceri și Expoziții. Mai precis, în a doua clădire de la dreapta la stânga, la etajul 1. Repet, absolut toate ședințele sunt publice și deschise cetățenilor. Ședințele comisiilor au avut loc vineri.

Întrebări, sugestii, lucruri care ar trebui adăugate, modificate sau spuse privind aceste proiecte?

6 comentarii la “Avancronică pentru ședința extraordinară a Consiliului Local Bacău – 13 iunie 2017”

 1. EMIL 13 Iunie 2017 at 13:04 Permalink

  Abia acum se fac exproprieri? Într-un an de mandat atât s-a mișcat la str. Aeroportului? Pregătirea exproprierilor? Jalnică noua administrație…

  • Kristofer 13 Iunie 2017 at 13:11 Permalink

   Mi-ai luat vorba din gură.
   Da, atât poate administrația Necula.

 2. Rodica Timaru 13 Iunie 2017 at 21:41 Permalink

  Buna seara ! D-le Ghinghes vă rog frumos ,spune-timi , cînd vor rezolva și problema noastră , mai bine zis a fiicei mele , pentru că în audiență am fost , m-au propus pentru ședința de consiliu . Au promis că vor rezolva , deoarece ,sunt persoane care S-au mutat de citiva ani , și dacă lucrează la Primărie s-au mutat de două ori pina acuma , din garsonieră la apartament , însă noi că locuim de cînd s-a tăiat panglica la blocul acesta , nu de gindeste nimeni , că este persoana cu dezabilitati , și are dreptul la camera ei , că există o lege și pentru ei , in care ar trebui respectată , însă îi marginalizează . Aștept un răspuns favorabil ! O seara frumoasa , și multă sănătate !

  • Kristofer 13 Iunie 2017 at 23:07 Permalink

   Bună seara! Mă interesez mâine la Comisia de locuințe sociale a Fondului locativ și revin cu detalii despre situația cererii dumneavoastră.
   Totuși, dacă ați fost în audiență la viceprimar, încerc să-mi explic de ce întârzie rezolvarea cazului, mai ales că ați primit un răspuns favorabil.

   • Alex 14 Iunie 2017 at 15:02 Permalink

    Ti-ai explicat mai sus:
    “Da, atât(a) poate administrația Necula.”


Lasa un comentariu