Ședință de îndată pentru angajarea unor avocați de 180.000 de lei

Vineri, 24 Martie 2023 | Bacau | Comenteaza

Astăzi, de la ora 13:45, primarul a convocat o ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Bacău ce cuprinde un singur punct pe ordinea de zi: angajarea unor avocați care ar urma să coste municipalitatea 180.000 lei (cu TVA) pentru atacarea a doar două sancțiuni contravenționale în instanță.

  • alocarea a 150.000 (plus TVA) pentru achiziționarea serviciilor de asistență juridică și reprezentare în unele dosare de pe rolul instanțelor judecătorești în care vor fi atacate sancțiunile dispuse de Garda de Mediu atât pentru muntele ilegal de deșeuri din dărâmarea garajelor din vestul Bacăului, cât și pentru neîndeplinirea măsurilor de închidere a depozitului de deșeuri (Celula 1) din sudul orașului.

Logică de primar: angajezi avocați de 180.000 de lei ca să ataci în instanță amenzile de 170.000 de lei pe care tocmai le-ai primit de la Garda de Mediu.

Documentația completă pentru toate proiectul de hotărâre ar trebui să o găsiți aici, în Monitorul Oficial Local.

Vă reamintesc că întâlnirile Consiliului Local sunt publice și au loc la Centrul de Afaceri și Expoziții. Mai precis, în a doua clădire de la dreapta la stânga, la etajul 1. Prin urmare, absolut toate ședințele sunt publice și deschise cetățenilor, deci vă aștept la Centrul de Afaceri și Expoziții. De altfel, acestea sunt transmise live pe pagina de Facebook a municipiului.

viziteu huluta consiliul local bacau

Lasa un comentariu