Ședința de îndată a Consiliului Local Bacău din 12 mai 2021

Miercuri, 12 Mai 2021 | Bacau | Comenteaza

Azi, pentru ora 13:00, la Centrul de Afaceri și Expoziții, grupul “Celor 12” format din PSD-PPUSL-PER-PRO România+independentul Chirilescu a convocat o ședință extraordinară a Consiliului Local cu scopul de a interveni în procesul de la Tribunal provocat de amendamentul ilegal prin care au făcut harcea-parcea bugetul local pe anul 2021

Astfel, proiectul înscris pe ordinea de zi prevede împuternicirea unui mandatar, în persoana unui consilier local ales de către “Cei 12”, să contracteze servicii de asistență juridică cu un avocat, în vederea reprezentării intereselor proprii (chiar așa scrie în titlul proiectului) în dosarul 1148/110/2021.

Documentația completă pentru toate proiectele de hotărâre o găsiți aici, în Monitorul Oficial Local. Începând cu octombrie 2020, proiectele de hotărâre sunt publicate nu doar în format scanat, ci și în format pdf indexabil.

Vă reamintesc că întâlnirile Consiliului Local sunt publice și au loc la Centrul de Afaceri și Expoziții. Mai precis, în a doua clădire de la dreapta la stânga, la etajul 1. Prin urmare, absolut toate ședințele sunt publice și deschise cetățenilor, deci vă aștept la Centrul de Afaceri și Expoziții!

Ne vedem la ședință!

Lasa un comentariu