Seminar de business gratuit pentru tinerii băcăuani

Luni, 2 Septembrie 2013 | Bacau | Comenteaza

Tineretul Social Democrat Bacău și Centrul European de Educație și Training invită tinerii băcăuani să ia parte, timp de 5 zile (4, 5, 6, 9 și 11 septembrie 2013), la seminariile de business organizate în cadrul proiectului Academia tinerilor antreprenori băcăuani. Seminariile sunt gratuite și se vor desfășura la Cercul Militar Bacău (lângă Școala nr. 19 “Al. I. Cuza”).

Temele care vor fi dezbătute în cadrul seminariilor: management, leadership, dezvoltate personală și branding. La finalul seminariilor, spun organizatorii, participanții vor putea să identifice și să fructifice la maximum oportunitățile din mediile economic și social. Poate participa orice tânăr băcăuan.

Cu siguranța că nu știm ce ne poate rezerva viitorul, dar cunoaștem cu toții acea vorbă din popor care spune că “așa cum îți așterni, așa dormi”. Aceasta este o zicală care se potrivește mai ales nouă, tineretul din ziua de astăzi, iar asta întărește ideea de a participa la aceste cursuri pentru o dezvoltare personală și nu în ultimul rând pentru o cultură generală mai bogată. Ne vedem la cursuri! – Codrin Costan, președintele Organizației Municipale TSD Bacău

Cei interesați sunt rugați să trimită un e-mail cu datele personale la codrincostan [at] yahoo [dot] com, preferabil până luni, 2 septembrie. Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei mun. Bacău și al Consiliului Local al mun. Bacău.

seminar de business tineri bacau

Lasa un comentariu