Shrek vs. Sfantul Francisc, duel in mass-media bacauana

Joi, 4 Iunie 2009 | Bacau, internet, Pareri personale, stiri | Comenteaza

Un bacauan (sau mai multi?) a (au) lansat in februarie 2009 blogul Desteptarea.net. Dupa cum am spus si in februarie, subiectele abordate de parodia Desteptarea.net fac referire la TDP Desteptarea, la Dumitru Sechelariu, la familia sa si “servitorii” sai. Pe langa acestea, situl contine stiri, barfe si zvonuri din Bacau.

Autorul se autointituleaza “Shrek” si inca nu i-a fost descoperita adevarata indentitate. Cert este ca persoana respectiva a lucrat/lucreaza in presa bacauana.

Un alt blog creat ieri este Desteptareanet.blogspot.com. Acesta… (citez):

Nu voi porni această investigaţie de la numele adevărat al lui Shrek. Deşi îl cunosc (sau, mai degraba, îi cunosc). Nu el e actorul principal al acestei telenovele de prost gust. Avem de-a face aici cu ceva mult, mult mai important decât simpla murdărire a unor ziarişti mai mult sau mai puţin profesionişti.

…acesta e “sfantul protector al ziaristilor”, o replica la Desteptarea.NET. Ei bine, “Shrek” @ Desteptarea.NET, care sterge pe jos cu multi dintre oamenii din presa bacauana (bine le face de multe ori), va fi contracarat de “Sfantul Francisc” @ Desteptareanet.blogspot.com.

Bacau.
Oras mort dpdv al subiectelor de presa.
Patru televiziuni.
Multe, chiar prea multe ziare.
Mass-media are un critic.
Criticul are un alt critic.
Mass-media are un aparator.
Sa inceapa lupta!

Asta se mai numeste jurnalism? Pun pariu ca Shrek si Sfantul Francisc fac parte din mass-media bacauana si au in spate doi [mogulasi] (pentru ca moguli gasim la Bucuresti).

Lasa un comentariu