Si ce daca Boc si-a luat iPad?

Joi, 16 Decembrie 2010 | Pareri personale | 6 comentarii

Uneori opinia publica exagereaza. Se intampla si acum, cand premierul Emil Boc si-a cumparat un Apple iPad care, spune el, ii foloseste pentru ca este mai comod decat un laptop, pentru ca ii permite sa isi noteze toate datele cu mare usurinta si ca il ajuta la comunicarea cu ministrii.

Ma uit pe site-urile de stiri si vad la rubrica de comentarii fel de fel de bagatori in seama care sar de fund cur in sus ca, vezi doamne, Boc si-ar fi cheltuit jumatate de salariu pentru un iPad in timp ce populatia “nu are ce manca”. Sau ca si l-ar fi luat din banii nostri. Hai sa fim seriosi! Ca sa va dau un exemplu din lumea larga, Presedintele Medvedev este primul om din Rusia care a avut iPhone 4. Steve Jobs stia ca rusul este fan iPhone si i l-a dat presedintelui in timpul vizitei sale in Sillicon Valley. Daca americanii i-au pus rusului dispozitive de ascultare si interceptare in telefon, asta nu mai stiu.

Foto @ 2 iulie 2010, Saucesti, jud. Bacau.

6 comentarii la “Si ce daca Boc si-a luat iPad?”

 1. Anonymous 16 Decembrie 2010 at 15:32 Permalink

  eu cred ca si-a luat ipad pentru ca avea nevoie de plasma

 2. Tibi 16 Decembrie 2010 at 15:41 Permalink

  @anonim: eu cred ca esti prost

 3. Anonymous 16 Decembrie 2010 at 15:41 Permalink

  citez: Mi-am cumpărat, ca orice român… care orice roman? romanul caruia ia taiat salariul nu cred..

 4. Paunica 16 Decembrie 2010 at 23:04 Permalink

  M-a omorat toata lumea cu replica asta:' dom'le ne-a taiat salariu boc, ne-a taiat salariu basescu'. Sunteti batuti in cap ? Ce nu intelegeti expresia nu mai sunt bani ? De unde sa-i scoata, din cur ? Ati auzit de tara aia mica Grecia, de ce credeti ca a avut problemele pe care le-a avut in vara ?

 5. Anonymous 17 Decembrie 2010 at 16:28 Permalink

  Ipadurile s-au vandut destul de bine in Romania.

 6. gg 18 Decembrie 2010 at 11:48 Permalink

  Nu pot sa ma abtin!!! Paunica=Imbecil/a


Lasa un comentariu