Site-ul Teatrului de Vară, între sec și kitschos

Vineri, 26 Aprilie 2013 | Bacau, internet | 4 comentarii

În primul rând, trebuie să dăm Teatrului de Vară “Radu Beligan” ce-i al Teatrului, nu? Adică să trecem în revistă faptul că a trecut de perioada în care, având în vedere că nu se făceau spectacole, tot cetățeanul trecea pe lângă această frumoasă clădire și se întreba la ce-o fi bună investiția. În ultima perioada, aici au avut loc baluri, concerte, turnee naționale și evenimente politice.

Însă altul este subiectul spre care astăzi ne îndreptăm atenția: site-ul oficial al Teatrului de Vară, teatruldevarabacau.ro. Accesați-l și minunați-vă! Astăzi, din două click-uri și trei mișcări instalezi WordPress + o frumoasă temă gratuită și gata, ai un site frumos, bine aranjat și ușor de administrat. Ați intrat pe site, da? Design amatoricesc și rudimentar, asta e prima mea părere. De culorile penelisto-țipătoare nici nu mai vorbesc.

site teatrul de vara bacau

E PeNaLă treaba asta cu paleta de culori. Dacă șefu’ e PNL-ist, site-urile instituțiilor pe care le conducem sau le administrăm trebuie să fie musai în culorile partidului. Na mentalitate! Mi-ar plăcea să văd la instituțiile publice site-uri precum cel al CAEx. Bani sunt, vă spun eu. Se pompează bănuți frumoși în administrarea serviciilor informatice, atât interne, cât și externe – cele concepute pentru informarea cetățenilor.

Ce e cu mega-afișele alea din secțiunea de evenimente?
Dar cu acele declarații de avere necompletate?
Dar cu neconcordanța referitoare la cine administrează Teatrul de Vară?

Pe pagina de Facebook văd că Teatrul de Vara “Radu Beligan” Bacau este o institutie de cultura aflata in directa subordine si administrare a Primariei Municipiului Bacau, iar pe site scrie că Teatrul de Vară Bacău “Radu Beligan” este administrat de SC ARTBACĂU SRL. Atenție, domnilor! Cetățeanul nu știe ce înseamnă a externaliza un serviciu public și poate că e curios pe mâna cui se află banii pe care îi dă la bugetul local.

Foto via Balul Bobocilor Universitatea “Vasile Alecsandri” 2010

Teatrul de Vara Radu Beligan Bacau - Balul Bobocilor Universitatea Vasile Alecsandri 2010

4 comentarii la “Site-ul Teatrului de Vară, între sec și kitschos”

 1. TNL 26 Aprilie 2013 at 02:03 Permalink

  Decat rosu mai bine galben-albastru!

  PS: felicitari pt articolul cu Lacul BC II. Si nu.. nu ma cheama TNL.

 2. gigi 27 Aprilie 2013 at 03:04 Permalink

  decat deloc, mai bine asa!

 3. Looper 7 Mai 2013 at 16:22 Permalink

  Site-ul CAEx e tot pe WordPress. Si la fel ca si site-ul primariei (care nu e pe wordpress) are o multime de probleme.


Lasa un comentariu