Șoc, șoc, șoc! Nu ne-au lăsat în backstage, la concertul organizat de Lidl!

Luni, 23 Iulie 2012 | Bacau, foto | 6 comentarii

Așa, și? Bun, poate că aveam dreptul să sărim cu gura pe cei de la Lidl, dar doar dacă, zic eu, evenimentul ar fi fost finanțat din bani publici. Mix Music Evolution este un spectacol organizat de o societate comercială cu resurse financiare proprii, prin urmare sunt de părere că au libertatea să facă ce vor în țarcul pe care l-au amenajat și pe care, stați liniștiți, au plătit chirie la Primărie.

Am citit pe bloguri, în ultimele zile, ba că au PR nasol, ba că organizatorii i-au lăsat în backstage pe angajații de la Lidl și au alungat fotografii de la diverse publicații locale, etc. Pe de altă parte, este ciudat să inviți niște oameni din mass-media la un eveniment și, atunci când ajung la fața locului, să le spui că nu au voie să facă fotografii.

Totuși, mi se pare un “țățism” să te declari consternat că nu ai fost lăsat să faci fotografii într-un spațiu privat. Da, țarcul se află pe un domeniu public, însă suprafața interioară devine privată în momentul în care organizatorul plătește chirie.

Bonus, încă un “țățism”. Mulți s-au plâns că li se cere un leu la intrarea în țarcul amenajat de Lidl. Fraților, repet, este un eveniment organizat nu din bani publici, ci de un agent comercial care are tot dreptul să îți pună taxă de intrare. Vrei, bine. Nu vrei, la fel de bine.

6 comentarii la “Șoc, șoc, șoc! Nu ne-au lăsat în backstage, la concertul organizat de Lidl!”

 1. Marius 23 Iulie 2012 at 14:46 Permalink

  Iar incepe :)

 2. Adrian 23 Iulie 2012 at 21:29 Permalink

  Nu am fost la concert, dar am auzit de taxa aia. Mi s-a parut de prost gust sa ceri chiar si 1 leu taxa de intrare. Concertul asta l-au facut sa-si promoveze compania, deci intrarea trebuia sa fie gratuita zic eu. Ca am auzit apoi ( nu stiu daca e adevarat sau nu) ca leul ala era pentru plantarea copacilor in Bacau nu prea tine..

 3. Marius Malinescu 23 Iulie 2012 at 23:34 Permalink

  Pe langa plantarea copacilor cu acel bilet primesti o reducere in magazin la apa. Am cumparat azi. Practic primesti banul in forma de produs mai exact in valoare de 1,38 lei. Este valabil 2 saptamani. Deci nu era bilet ci voucher.

  Am platit cu placere incantat ca printr-o suma mica s-a facut o selectie a participantilor.

 4. Miha 24 Iulie 2012 at 08:45 Permalink

  doamne toata lumea se plange ca a platit 1leu dar ca sa isi cumpere alte porcarii inutile se poate fara sa se comenteze… Din punctul meu de vedere, organizatorii trebuiau sa afiseze un program cu toti cei care canta ca sa stie lumea la ce ora sa vina pt k altfel stateai in picioare cu orele :) In rest a fost ok !

 5. gabi 25 Iulie 2012 at 09:32 Permalink

  Se plang pentru 1 leu? De preturile practicate acolo, nu? Berea era 1,5 lei. Pentru unii li se pare mult, pe pariu


Lasa un comentariu