Spectacole in Bacau in 2008 (retrospectiva)

Marti, 30 Decembrie 2008 | Bacau, foto, internet, muzica, Pareri personale, stiri | 4 comentarii

Orasul Bacau nu a dus niciodata lipsa de distractie. Fie ca este vorba de spectacole, evenimente marcante sau concerte, locuitorii orasului Bacau s-au distrat fara oprire in acest an. Cel mai mare eveniment muzical din 2008 in Bacau a fost acelasi ca in ceilalti ani: “Romanian Top Hits – Music Awards“.

Remember 2007: Spectacole in Bacau! – (click)

Nu putem uita faptul ca in 2008 orasul Bacau a implinit 600 de ani de la prima atestare documentara. Festivalul Zilele Bacaului – Bacau 600 a fost mediocru: program de nota 7, lista artistilor adusi sa cante nu mi-a intrecut asteptarile, pensionarii se asteptau la niste mici gratis dar distractia a fost pe bani, in seara de vineri spectacolul a inceput la 23:30 din cauza unei avarii la un generator de energie electrica si evident ca nu prea mai erau spectatori, ultima zi de distractie si anume duminica a fost amanata pentru joi in centrul orasului acolo unde s-a desfasurat petrecerea finala! Cea mai buna parte a acestui fesival a fost fara dar si poate dimineata zilei de sambata atunci cand in piata Casei de Cultura au avut loc evenimentele “Necazurile lui Arleqino – o sceneta marca Clubul Smart, cel mai bun eveniment Bacau 600 (28 poze)” si “Papusile vorbesc” si “Mitica”.

Remember 2007: Spectacole in Bacau! – (click)

Despre locatii
Daca pana in acest an spuneam ca Insula de Agrement este cel mai bun loc pentru spectacole vreau sa va marturisesc ca mi-am schimbat parerea. Aici infrastructura lasa de dorit si pana Insula nu va fi modernizata in intregime nu as mai face niciun spectacol.
Pentru spectacole recomand si prefer Piata Casei de Cultura numita si Piata a Tricolorului.
Platoul Salii Sportului va fi in curand reamenejat si poate ca ar fi varianta foarte buna pentru evenimentele in aer liber.

Imi pare bine ca in 2008 s-a dezvoltat un nou concept de spectacol in Bacau: shopping center show. Centrul comercial Arena Mall organizeaza periodic spectacole tematice in cadrul carora sunt invitati artisti consacrati. Aceste evenimente sunt foarte reusite.

Evenimente si spectacole marcante in 2008:

Despre evenimentele de club din 2008 voi vorbi intr-un alt articol!

Anul 2008 se va incheia cu un spectacol in centrul orasului Bacau! La multi ani!

4 comentarii la “Spectacole in Bacau in 2008 (retrospectiva)”

 1. Claudiu 30 Decembrie 2008 at 19:42 Permalink

  felicitari pentru ceea ce faci!

  ai idee ce va fi in noaptea de revelion? cine va canta?

 2. kristofer93 30 Decembrie 2008 at 22:07 Permalink

  Provincialii si cam atat.

 3. ReFLeX 31 Decembrie 2008 at 18:35 Permalink

  mai stii cand ai stat in noaptea de revelion pe serverul de cs la fx-net,in speranta ca vei primi admin ? =))

 4. kristofer93 31 Decembrie 2008 at 18:39 Permalink

  Stateam idle pe server, dar stateam:))

  Da, ce vremuri copilaresti! 🙂

  La multi ani!


Lasa un comentariu