Stalpii de iluminat din centru, un fel de doua feluri

Marti, 9 August 2011 | Bacau, foto, Pareri personale | 3 comentarii

Am laudat si am ras-laudat proiectul de modernizare a pietonalului din centrul Bacaului. Mai mult de atat, apreciez ritmul sustinut in care se desfasoara lucrarile. Insa, ca sa imi respect titulatura de carcotas sef, ma voi lua de stalpii de iluminat.

Din cate stiu, proiectul presupune schimbarea lor doar pe trotuarul unde se lucreaza, nu si peste strada. Uite asa se face ca vom avea pe aceeasi strada doua tipuri de stalpi, lucru care din punct de vedere estetic duce spre oribil.

3 comentarii la “Stalpii de iluminat din centru, un fel de doua feluri”

  1. Dan 9 August 2011 at 13:43 Permalink

    Proiectul prevede modernizarea centrului de la policlinica veche pana la statuia lui Stefan pe ambele sensuri, insa anul asta am inteles ca va fi finalizata doar zona din fata magazinului Luceafarul (am vb cu un nene maistru si cu inginerul ce raspunde de lucrare acolo)… sper ca nu va ramane doar asta…

  2. Eu sunt mai bucuros, ca au schimbat infatisarea orasului, si sunt optimist ca v-a arata mai bine ca in trecut. Cat despre stalpi, cred ca v-a fi mult mai iluminat centrul atat strada cat si zona pietonala :) (poate mai evita uni conducatori accidentele pe trecerea de pietoni cu ocazia asta, dar pacat ca nici pietoni si nici cei care isi parcheaza masinile aiurea nu sunt educati :( :P)

    Sper sa schimbe si infatisarea Teatrului Bacovia si a casei memoriale Vasile Alecsandri 😛 (am eu ceva cu locatiile astea doua, momentan)

    Sa auzim numai de bine :)

  3. Msg @ Dan : nu aveai cum sa faci ambele trotuare/zone in acelasi timp. Gandeste ca trec zeci de pietoni zilnic pe trotuarul de la BJL si Luceafarul care e si asa in constructie. Daca erau ambele, pe unde mai trecea lumea ? Pe mihai viteazu sau razboieni ?! Is facute cu capu de data asta. Sa vedem rezulatul, ca pare interesant modelul/proiectul :)


Lasa un comentariu