Stavarache, scolile si campania electorala

Luni, 28 Ianuarie 2008 | Bacau, stiri | 2 comentarii

In urma cu o saptamana Desteptarea a scris ca “Stavarache isi face campanie electorala in scoli“. Nu sunt in totalitate de acord cu tot ce scrie in articol, dar cert este ca titlul reflecta realitatea. Maine este anuntata vizita primarului Romeo Stavarache in Liceul cu Program Sportiv Bacau, acolo unde sunt eu elev. Se va sustine o sedinta de cateva ore la care vor participa cadrele didactice inclusiv profesorii de educatie fizica si sport, cei care poarta un rol esential in aceasta scoala.

Presupun ca elevii nu vor fi lasati sa intre la ore tocmai pentru a se evita eventualele neplaceri cauzate de elevi.
Intanlirea are loc la 14:30, deci cei de la presa care vor sa vina sunt binepoftiti, cred eu.

Cel mai important lucru pe care il vor cere profesorii primarului este reamenajarea bazei sportive din Bacau. Stim cu totii ca bazinul de inot olimpic de la Bacau este inca in constructii, terenurile de fotbal sunt intr-o continua degradare, neimprejumuite de garduri, iar copii se schimba in niste vestiare de-a dreptul jenante pentru o tara din UE in anul 2008.

Daca tot vrea sa castige ceva voturi, ar fi bine pentru el (castiga voturi) sa puna garduri la terenurile de langa stadion, sa se ocupe personal de reabilitarea vestiarelor, sa nu mai faca greseala sa trimita fonduri cu nemiluita si sa se faca putin, multi dintre bani ajungand in buzunarile unora care au grija de interesele personale! Implicit, el va face un bine tuturor celor care vor sa devina ceva in viata pe calea sportului.

Va voi povesti in viitor de alte manevre vis-a-vis de scoala mea…

Sa nu uitam ca sala de sport de la LPS Bacau a fost reabilitata in vara si ploua de cateva luni in ea. Bani bagati aiurea… Nu mai spun de terenul care a fost amenajat in curtea scolii: un teren cu suprafata de plastic, nici macar putin cauciuc, iar nivelarea este jalnica.

Daca aflu detalii despre ce s-a discutat, va voi anunta. Daca voi reusi sa fac vreo poza, fiti siguri ca o voi posta!

Foto : semneparticulare.ro

2 comentarii la “Stavarache, scolile si campania electorala”

  1. Anonymous 30 Ianuarie 2008 at 11:55 Permalink

    lol plastic…mai bine puneau iarba artificiala ca in Ferdinand

  2. mata 3 Februarie 2008 at 21:04 Permalink

    UITE BA MUISTULE K PE ASTA_L PUPU IN CUR


Lasa un comentariu