O treabă bună: studenții vor putea cumpăra bilete de tren din Regie

Miercuri, 30 Iulie 2014 | stiri, Studenti | 2 comentarii

Astăzi, CFR Călători a anunțat deschiderea unei noi agenții de voiaj în București, în Complexul studențesc Regie. E foarte utilă!

Eu nu stau în Regie, dar am mulți prieteni care lasă pe ultima sută de metri biletul de tren și, în Gara de Nord, când pleacă acasă, se trezesc că sunt nevoiți să stea în picioare în tren.

Pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor primite din partea publicului, CFR Călători deschide o nouă agenţie de voiaj într-unul dintre cele mai mari campusuri universitare din Bucureşti.

Agenţia de Voiaj REGIE este situată în Splaiul Independenţei nr. 290, sector 6 şi funcţionează în incinta Oficiului Poştal nr. 16, Ghişeul nr. 2, din Complexul Studenţesc Regie.

În noua locaţie, toate persoanele care doresc să călătorească cu trenul spre destinaţii interne pot achiziţiona biletul/abonamentul dorit din oferta comerciala variată şi accesibilă a companiei.

Agenţia este deschisă de luni până vineri între orele 10:30-17:30, iar informaţii despre oferta comercială, facilităţi de călătorie şi alte reduceri sunt disponibile la numărul de telefon 0725.304.145. SURSA: CFR

cfr locomotiva instagram

2 comentarii la “O treabă bună: studenții vor putea cumpăra bilete de tren din Regie”

 1. feisbuci 30 Iulie 2014 at 15:50 Permalink

  cum de tu care nu mergi cu trenul si te scalzi in bmwuri scrii despre asta??

  • Kristofer 30 Iulie 2014 at 15:51 Permalink

   Nu merg cu trenul? :))
   Cred ca am mers mii de kilometri anul asta cu CFR.


Lasa un comentariu