Style of Eye feat. Stephen Simmons – Galore

Luni, 6 Iulie 2009 | internet, muzica, Playlist/Tracklist Radio DEEA, Radio Deea | 2 comentarii

Cunoscutul dj si producator Style of Eye (aka Linus Eklow), s-a nascut in Stockholm, oras ce este capitala Suediei. 2003 este anul in care el si-a inceput cariera de producator, realizand de atunci si pana acum multe single-uri si remixuri de succes.

Cred ca nostalgicii isi amintesc cu drag de vremurile in care Style of Eye domina topurile singurului radio dance din Romania pe atunci, Radio DEEA, cu piesa We Got You. Vremurile se schimba, la fel si producatorii. Style of Eye lansa in 2008, la doar doi ani dupa We Got You, un imn al clubberilor din intreaga lume, total diferit ca sound: The Big Kazoo!…si ce big a fost! A fost si la Vibe FM la Request 629, a fost in topul meu personal, am pus-o in Unity in Diversity… Schimbarea de stil i-a prins foarte bine. Acum, Linus are un sound techno unic ce poate fi remarcat in productiile si remixurile pe care le realizeaza si lanseaza periodic pe Beatport.

Acelasi Style of Eye a lansat la sfarsitul anului trecut un album impresionant intitulat Duck, Cover & Hold, album care a fost preluat si relansat in 30 iunie 2009 de ULTRA Records. Cea mai buna piesa de pe acest album este, in opinia mea, Galore (feat. Stephen Simmons), melodie care am bagat-o in Top 20 kristofer93 (Radio DEEA). Voi puteti asculta varianta radio a piesei Galore. Auditie placuta!

2 comentarii la “Style of Eye feat. Stephen Simmons – Galore”

  1. achilianu 7 Iulie 2009 at 08:34 Permalink

    Vrei sa facem schimb de link?daca esti de acord,lasa-mi un comment ca sa stiu cum sa te trec,pe mine trece-ma achilianu…
    sanatate…

  2. Anonymous 8 Iulie 2009 at 12:38 Permalink

    DA, FRUMOASA PIESA MERITA ASCULTATA INTR-ADEVAR!


Lasa un comentariu